Sports Βusiness

Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς: Κατασκευάζουν προπονητικό κέντρο... «στολίδι» με 102 εκατ. ευρώ!

Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς: Κατασκευάζουν προπονητικό κέντρο... «στολίδι» με 102 εκατ. ευρώ!
Οι Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς του NFL έχουν λάβει έγκριση για την κατασκευή ενός προπονητικού κέντρου, που θα κοστίσει συνολικά 102 εκατομμύρια ευρώ! 

Οι Τζάκσονβιλ Τζάγκουερς του NFL έλαβαν έγκριση για την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου, το οποίο θα κοστίσει περί τα 102 εκατομμύρια ευρώ και αφού το Δημοτικό Συμβούλιο του Τζάκσονβιλ συμφώνησε να πληρώσει έξοδα έως και 51 εκατ. ευρώ.

Το έργο θα είναι περίπου στα 127.000 τετραγωνικά πόδια με εγκαταστάσεις προπόνησης, αλλά και γραφεία, χώρους γυμναστικής και εξέδρες για τους οπαδούς.

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τον ιδιοκτήτη των Τζάγκουαρς, Σαντ Καν τον Ιούνιο, ενώ η κατασκευή του αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος της σεζόν του 2021, με στόχο να ανοίξει πριν από τη σεζόν του 2023.

Η νέα ιδιοκτησία του Τζάκσονβιλ ακολουθεί την τάση των τεράστιων, υπερσύγχρονων συγκροτημάτων στο NFL.

Οι Λας Βέγκας Ρέιντερς άνοιξαν μια εγκατάσταση 64 εκατομμυρίων ευρώ πέρσι, ενώ και οι Μαϊάμι Ντόλφινς αποκάλυψαν τις νέες εγκαταστάσεις τους των 115 εκατομμυρίων ευρώ τον περασμένο μήνα.

Αν και το σχέδιο είναι η πόλη και οι Τζάγκουαρς να μοιραστούν το κόστος ανέγερσης, εάν η τιμή του συγκροτήματος υπερβεί τα 102 εκατ. ευρώ, τότε έχει συμφωνηθεί η ομάδα να αναλάβει τα πρόσθετα έξοδα.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης