Sports Βusiness

NFL: Οι Μπιλς ζητούν χορηγία 1.5 δις. δολαρίων για να παραμείνει η έδρα τους στο Μπάφαλο

NFL: Οι Μπιλς ζητούν χορηγία 1.5 δις. δολαρίων για να παραμείνει η έδρα τους στο Μπάφαλο
Σκέφτονται γήπεδο στο Τέξας οι ιδιοκτήτες της ομάδας αν δεν εγκριθεί η πρόταση τους για πλήρη χρηματοδότηση.
Σχετικά Άρθρα

Οι ιδιοκτήτες των Μπιλς, Κιμ και Τέρι Πέγκουλα, φαίνεται πως σκέφτονται σοβαρά να αλλάξουν την έδρα της ομάδας - που έχει συνδεθεί ιστορικά με το Μπάφαλο - σε περίπτωση που το νέο τους γήπεδο δεν χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από τους φορολογούμενους της Νέας Υόρκης.

Παρά ταύτα, το NFL διά στόματος του επίτροπου του, Ρότζερ Γκούντελ, πήρε ξεκάθαρη θέση επί του θέματος, υποστηρίζοντας πως: «προσπαθούμε να κρατήσουμε τους Μπιλς στο Μπάφαλο. Εκεί θέλουμε να χτίσουν το νέο τους γήπεδο».

Σύμφωνα με το «Buffalo News» το πλήρες project της οικογενείας ζητά περίπου 1,5 δις. δολάρια, εκ των οποίων το 1,1 θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του νέου γηπέδου των Μπιλς και τα υπόλοιπα χρήματα θα αξιοποιηθούν στην ανακαίνιση του KeyBank Center, έδρα των Μπάφαλο Σέιμπρς του NHL.

Η συγκεκριμένη πρόταση είναι το μεγαλύτερο δημόσιο αίτημα για χρηματοδότηση γηπέδου στον παγκόσμιο αθλητισμό. Ωστόσο, αν δεν γίνει αποδεκτή, οι Κιμ και Τέρι Πέγκουλα σκέφτονται να μεταφέρουν την έδρα των Μπιλς στην πολιτεία του Τέξας και πιο συγκεκριμένα στο Όστιν.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης