Sports Βusiness

Forbes: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είναι (ακόμα) δισεκατομμυριούχος

Forbes: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είναι (ακόμα) δισεκατομμυριούχος

Μάχη με το… χρόνο δίνει ο 36χρονος superstar για να γίνει ο πρώτος εν ενεργεία δισεκατομμυριούχος αθλητής ομαδικών αθλημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Λίγη… υπομονή φαίνεται πως θα πρέπει να κάνει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για να γίνει με κάθε επισημότητα ο πρώτος Αμερικάνος δισεκατομμυριούχος αθλητής ομαδικού σπορ, αφού νέο δημοσίευμα του Forbes αναφέρει πως η υπάρχουσα αξία της περιουσίας του «Βασιλιά» υπολογίζεται στα 850 εκατομμύρια δολάρια.

Παλαιότερη έκδοση του γνωστού αμερικανικού περιοδικού υποστήριζε ότι ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ έχει εισπράξει περίπου 330 εκατομμύρια δολάρια από μισθούς και τουλάχιστον 700 εκατομμύρια από εξωγηπεδικές δραστηριότητες.

Ωστόσο, νέο δημοσίευμα του Forbes αναφέρει ότι η συνολική περιούσια του 36χρονου αποτιμάται στα 850 εκατομμύρια δολάρια, καθώς στην αρχική μελέτη δεν είχαν συμπεριληφθεί ποσά που ξόδεψε ο ΛεΜπρόν για να επενδύσει ή αναγκάστηκε να πληρώσει με τη μορφή φόρων.

Οι πρώτες έρευνες υποστηρίζουν ότι ο superstar των Λέικερς θα γίνει σίγουρα δισεκατομμυριούχος πριν προλάβει να κλείσει το 40ό έτος της ηλικίας του (Δεκέμβρη του 2024). Αν βρίσκεται ακόμα στα παρκέ του NBA, θα γίνει ο πρώτος εν ενεργεία αθλητής ομαδικών αθλημάτων που σπάει το φράγμα του δισεκατομμυρίου, σε διαφορετική περίπτωση θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Μάικλ Τζόρνταν, που μετά την απόσυρση του κατάφερε να χτίσει περιούσια αντίστοιχου μεγέθους.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης