Sports Βusiness

Προσφυγή στην δικαιοσύνη από τον ιδιοκτήτη της Los Angeles Changers, Ντιν Σπανός!

Προσφυγή στην δικαιοσύνη από τον ιδιοκτήτη της Los Angeles Changers, Ντιν Σπανός!

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του NFL Los Angeles Changers εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης του πλειοψηφικού πακέτου, Ντιν Σπανός, ο οποίος προσέφυγε στην δικαιοσύνη, για να αποδείξει πως δεν του αναλογούν τα χρέη του συλλόγου!

Έκρυθμη είναι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους Los Angeles Changers και τον ιδιοκτήτη της, Ντιν Σπανός, ο οποίος κατέθεσε αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, υποστηρίζοντας ότι το αυξανόμενο χρέος από το franchise δημιουργεί ετήσια απώλεια τουλάχιστον 11 εκατομμυρίων δολαρίων για την οικογενειακή παρακαταθήκη, αποποιούμενος κάθε ευθύνη που σχετίζεται άμεσα με το εν λόγω ζήτημα.

Σύμφωνα με την αναφορά μάλιστα, η ομάδα είχε χρέη και έξοδα 353 εκατομμυρίων δολαρίων μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Σχεδόν τα μισά από αυτά (164,778,931 δολάρια) οφείλονται στην επένδυση της εμπιστοσύνης στην επωνυμία της εταιρίας, η οποία αποτελεί και το 83% των ανθρώπων που συμμετέχουν στις χορηγίες της.

Άμεση συνέπεια της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, αποτέλεσε η απόφαση του Ντιν Σπανός να προσφύγει στην δικαιοσύνη, ώστε να λύσεις τις διαφορές του με τους συνεταίρους του, με την αδερφή του ισχυρού άνδρα να τον υπερασπίζεται, λέγοντας:

«Η εμπιστοσύνη είναι τόσο συγκεντρωμένη στην κατοχή μειοψηφικού μεριδίου σε μια επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου, που οι δικαιούχοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να εξαρτώνται σχεδόν αποκλειστικά από την άνοδο ή την πτώση της ομάδας».

Μένει να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης, με την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας να έχει κλονιστεί και τους φίλους της να παίρνουν το μέρος του, έχοντας επηρεαστεί και από μία, προ δύο μηνών, δήλωσή του, στην οποία ο Ντιν Σπανός έλεγε:

«Έχω κάνει τα πάντα για να δουλέψει όλη αυτή η κατάσταση», αναδεικνύοντας από νωρίς τα θέματα που υπήρχαν στους Los Angeles Changers.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης