Sports Βusiness

NickMercs: Επαγγελματίας gamer o νέος ambassador της Under Armour

NickMercs: Επαγγελματίας gamer o νέος ambassador της Under Armour

Στην «οικογένεια» της Under Armour μαζί με Curry, Vonn και Brady, ο 30χρονος gamer της FaZe Clan.

Σχετικά Άρθρα

O Nicholas Kolcheff, πιο γνωστός ως «NickMercs», είναι επαγγελματίας παίκτης και streamer που λατρεύει τη γυμναστική. Τον περασμένο χρόνο είχε ξεκινήσει να προβάλλει στο Twitch τις προπονήσεις του στο γυμναστήριο, δίνοντας συμβουλές και παρακινώντας τους θεατές του να αθληθούν. Η Under Armour αναγνώρισε την αγάπη του για τη γυμναστική, αλλά και το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλής, ανακοινώνοντας την επίσημη συνεργασία μαζί του.

Ο NickMercs τις τελευταίες 180 ημέρες, έκανε συνολικά 42 ώρες live προπόνησης και τα streams του, συγκέντρωναν κατά μέσο όρο περισσότερους από 22.000 θεατές. Επιπλέον, όταν παίζει τα αγαπημένα του Call of Duty και Fortnite, πολλές φορές συζητά με τους συνδρομητές του θέματα που αφορούν το fitness και τον αθλητισμό.

O 30χρονος Αμερικανός θα αποτελέσει τον brand ambassador της Under Armour μαζί με τους Steph Curry (ΝΒΑ), Lindsey Vonn (σκιέρ), Tom Brady (NFL) και θα γίνει έτσι ο πρώτος παίκτης της βιομηχανίας του ηλεκτρονικού αθλητισμού που αποκτά τέτοιου είδους συνεργασία με εταιρεία αθλητικής ένδυσης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο NickMercs μαζί με την ομάδα του, FaZe Clan, πρωταγωνίστησε πριν από περίπου δύο μήνες στο εξώφυλλο του Sports Illustrated, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως αθλητισμός πραγματικού περιβάλλοντος και eSports έχουν όλο και περισσότερα κοινά σημεία.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης