Sports Βusiness

MLB: Το DraftKings επίσημος χορηγός των Red Sox

MLB: Το DraftKings επίσημος χορηγός των Red Sox
Μετά τους Celtics και τους Patriots, το DraftKings ανακοίνωσε τη συνεργασία του με άλλο ένα πολύ εμπορικό franchise.
Σχετικά Άρθρα

Η πετυχημένη πλατφόρμα fantasy πρωταθλημάτων, DraftKings, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του μπέιζμπολ, τους Red Sox. Μετά το συγκεκριμένο deal, το DraftKings εξασφάλισε συμφωνίες με όλα τα μεγάλα franchises της… γενέτειρας Βοστώνης, όπως οι Boston Celtics (NBA) και οι New England Patriots (NFL).

Μέσω της ιστοσελίδας Red Sox Foundation θα υπάρξει promotion του DraftKings στα social media, ενώ ταυτόχρονα, το λογότυπο του θα προβάλλεται σε όλες τις διαφημιστικές πινακίδες του Fenway Park, γήπεδο των Red Sox με τεράστια εμπορική αξία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με ένα ιστορικό franchise όπως οι Red Sox, συνδέοντας έτσι το DraftKings με τους παθιασμένους φιλάθλους της ομάδας. Η εταιρία μας εδρεύει στη Βοστώνη, κάτι που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό το συγκεκριμένο deal», υποστήριξε ο Ezra Kucharz, Διευθυντής Επιχειρήσεων του DraftKings.

Με τον Troup Parkinson, υπεύθυνο του τμήματος χορηγιών των Red Sox, να δηλώνει με τη σειρά του: «Δουλεύουμε με το DraftKings από το 2015 και πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη μας στο fantasy πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετέχουν ενεργά εκατομμύρια φίλοι της ομάδας μας».

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης