Sports Βusiness

Patrick Mahomes: Έγινε μέλος της ιδιοκτησίας Sporting KC, συνεχίζοντας τις επιχειρηματικές του κινήσεις!

Patrick Mahomes: Έγινε μέλος της ιδιοκτησίας Sporting KC, συνεχίζοντας τις επιχειρηματικές του κινήσεις!
Ο Patrick Mahomes είναι έτοιμος να βοηθήσει την αγαπημένη του, ποδοσφαιρική, ομάδα και από διοικητική θέση.

Ένας ακόμη αθλητής σούπερ σταρ συμμετέχει στις τάξεις ιδιοκτησίας MLS. Η Sporting Kansas City ανακοίνωσε την Τρίτη (27/7) ότι ο quarterback των Kansas City Chiefs και MVP του Super Bowl, Patrick Mahomes έγινε το νέο μέλος του ομίλου ιδιοκτησίας της Sporting.

«Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να εγγραφώ στην ομάδα ιδιοκτησίας της Sporting Kansas City και να ενισχύσω τη σύνδεσή μου με τους θαυμαστές και την πόλη που αγαπώ», δήλωσε ο Mahomes. «Ο αθλητισμός είναι μια λέσχη, μια κοινότητα και είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω να υποστηρίζω την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στο Κάνσας Σίτι», δήλωσε ο ίδιος

 

Ο Cliff Illig, κύριος ιδιοκτήτης της Sporting KC πρόσθεσε: «Ο Patrick είναι ένας σημαντικός εκπρόσωπος για το Κάνσας Σίτι και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον καλωσορίσουμε στην ομάδα ιδιοκτησίας του Sporting Club. Εκτός από την επίτευξη αριστείας στο γήπεδο, δεσμεύεται βαθιά να αναβαθμίσει το άθλημα του ποδοσφαίρου. Ο Patrick είναι επίσης συνηθισμένος να καλλιεργεί μια κουλτούρα νίκης και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε για πρωταθλήματα στο Παιδικό Mercy Park στο κοντινό μέλλον».

Ο Mahomes έχει περάσει τέσσερις σεζόν στο NFL και στο Κάνσας Σίτι, οδηγώντας την ομάδα στην κατάκτηση του Super Bowl LIV το 2020, προτού τους επιστρέψει στο Super Bowl τον επόμενο χρόνο. Επιπλέον ο Mahomes ψηφίστηκε MVP του πρωταθλήματος το 2018 και ήταν τρεις φορές NFL All-Star.

Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη κίνηση του στην ιδιοκτησία αθλημάτων. Είναι επίσης μερικώς ιδιοκτήτης των Kansas City Royals και η αρραβωνιαστικιά του, Brittany Matthews, είναι συνιδιοκτήτης του Kansas City NWSL. Το 2019, ίδρυσε το 15 και το ίδρυμα Mahomies, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό για τη βελτίωση της ζωής των παιδιών.

www.bnsports.gr 


 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης