Sports Βusiness

Κάλιαρι: Χορηγία ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία της για την ανέγερση και την ονομασία του νέου της γηπέδου!

Κάλιαρι: Χορηγία ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία της για την ανέγερση και την ονομασία του νέου της γηπέδου!

Η Κάλιαρι υπέγραψε δεκαετή χορηγική συμφωνία ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ με την Unipol Domus, η οποία θα έχει σημαίνοντα ρόλο στην ανέγερση και στην ονομασία τόσο του τωρινού, όσο και του νέου σταδίου των «ροσομπλού».

Σχετικά Άρθρα

Η Κάλιαρι μετρά τον χρόνο αντίστροφα για να αποχαιρετήσει το προσωρινό στάδιο που τη φιλοξενεί από το 2017, το Sardegna Arena, και να μετακινηθεί στο νέο γήπεδό της που θα φέρει -και- το όνομα της ασφαλιστικής εταιρίας με την οποία υπέγραψε χορηγική συμφωνία, η οποία θα τις αποφέρει περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εταιρία θα εμπλακεί και στο τωρινό-προσωρινό γήπεδο της Κάλιαρι έως ότου το εγκαταλείψει.

«Επικρατεί ενθουσιασμός στις τάξεις της εταιρίας για την επένδυση στην Κάλιαρι. Θέλουμε να υποστηρίξουμε τις φιλοδοξίες της και να συνεισφέρουμε στη γιγάντωση ενός συλλόγου με τεράστια κληρονομιά, που αποτελεί σύμβολο για την πόλη, αλλά και ολόκληρη τη Σαρδηνία» ανέφερε ο CEO της Unipol, Carlo Cimbri.

Οι συζητήσεις της τοπικής ομάδας με την εταιρία ξεκίνησαν το 2015 και πέρασαν από πολλά στάδια μέχρις ότου λάβει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να προγραμματίσει την ανέγερσή του σε έναν χρόνο από τώρα, στον ίδιο χώρο που βρίσκεται σήμερα το Stadio SantElia.

Μετά την οριστική έγκριση του δημοτικού συμβουλίου, το στάδιο των 25.000 έως 30.000 θέσεων μπαίνει στην τελική του ευθεία και μία καινούργια σελίδα για τον ιστορικό ιταλικό σύλλογο φαίνεται πως είναι έτοιμη να γραφτεί.

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης