Sports Βusiness

Amazon: Κέρδη άνω των 11 εκατ. ευρώ θα αποφέρει το ντοκιμαντέρ της Άρσεναλ

Amazon: Κέρδη άνω των 11 εκατ. ευρώ θα αποφέρει το ντοκιμαντέρ της Άρσεναλ
Νέα συνεργασία του κολοσσού Amazon με ομάδα της Premier League, με τους φίλους της Άρσεναλ να απολαμβάνουν ντοκιμαντέρ για την ομάδα τους ενόψει της σεζόν 2021-22.

Μετά τα πρόσφατα παραδείγματα των Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, η Άρσεναλ αναμένεται να γίνει ακόμη μια ομάδα της Premier League, η οποία θα δημιουργήσει ντοκιμαντέρ σε συνεργασία με την γνωστή εταιρία Amazon.

Η παραγωγή -που θα αφορά τη σεζόν 2021-22- βρίσκεται προ των πυλών και θα έχει την ονομασία «All or Nothing: Άρσεναλ», ενώ θα παρουσιαστεί επισήμως το 2022 και θα αποφέρει έσοδα άνω των 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ντοκιμαντέρ δεν θα περιοριστεί στο να καταγράφει όσα γίνονται στο «Emirates» και στο προπονητικό κέντρο του London Colney, αλλά όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι ιθύνοντες των «κανονιέρηδων»: «Οι κάμερες θα ακολουθούν τους ποδοσφαιριστές μας και εκτός γηπέδου, ώστε να γίνει μια καταγραφή της καθημερινότητας τους, ενώ θα παρουσιάζει και τις κοινωνικές δράσεις μας σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο».

Μπορεί για όλους στο στρατόπεδο της Άρσεναλ η συγκεκριμένη εμπειρία να αποτελεί «μυστήριο», ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον προπονητή της, Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος έχει πολλά να αποδείξει τη φετινή σεζόν.

Θα πρέπει να σημειώσουμε, πως ο άλλοτε Ισπανός ποδοσφαιριστής, έχει βιώσει ξανά ίδιες καταστάσεις, αφού το 2017-18 βρισκόταν στο προπονητικό team της Μάντσεστερ Σίτι και του Πεπ Γκουαρντιόλα και έχει συνεργαστεί ξανά συνεπώς με την Amazon για αντίστοιχη παραγωγή.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης