Sports Βusiness

Ατλέτικο Μαδρίτης: Υπέγραψε χορηγία με την Capital Energy μέχρι το 2024

Ατλέτικο Μαδρίτης: Υπέγραψε χορηγία με την Capital Energy μέχρι το 2024

Νέα σημαντική συνεργασία της «Ατλέτι» με φόντο… το κέρδος αλλά και το περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Η εταιρία αιολικής και ηλιακής ενέργειας, Capital Energy, είναι ο νέος μεγάλος χορηγός της Ατλέτικο. Σύμφωνα με το deal, το λογότυπο της θα βρίσκεται στο μπροστά μέρος της προπονητικής φόρμας τόσο της «πρώτης» ομάδας, όσο και σε αυτή των τμημάτων της ακαδημίας.

Η προβολή της Capital Energy δεν περιορίζεται εκεί, αφού το όνομα της θα διαφημίζεται διαρκώς στις πινακίδες του Wanda Metropolitano, ενώ ταυτόχρονα, θα έχει και… προνομιακή θέση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που τελούνται οι συνεντεύξεις.


Αναφορικά με τη συμφωνία, ο Miguel Ángel Gil, διευθύνων σύμβουλος της Ατλέτικο Μαδρίτης, σχολίασε: «Με τη συνεργασία μας με την Capital Energy δείχνουμε εμπράκτως τη στήριξη μας στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, κάτι που μας διαφοροποιεί αισθητά από τους υπόλοιπους».

Η Ατλέτικο έχει συνάψει κι άλλες πολύ σημαντικές χορηγίες με εταιρίες όπως η Hyundai, η Ria Money Transfer, η Mahou, η Movistar, η Caixa Bank και η EA Sports. Στις πρώτης τάξεως συμφωνίες της ανήκουν οι Plus 500, Wanda και Nike που διαφημίζονται και στην εμφάνιση της ομάδας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα μέσα στη χρονιά, οι Ισπανοί είχαν προσλάβει την Sportfive, εταιρία που αναλαμβάνει τις δημόσιες σχέσεις και τις διαφημίσεις αθλητικών οργανισμών, με στόχο να διευρύνουν τη δημοτικότητα τους σε μεγάλες αγορές όπως αυτές της Κίνας και της Βόρειας Αμερικής.

Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης