Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συνεργασία της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ με τη Saxo Bank

tags :
Συνεργασία της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ με τη Saxo Bank
Oι πελάτες της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν λογαριασμό στη Saxo Bank
H Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ προέβη σε σύναψη Introducing Broker Agreement με την Saxo Bank A/S, μια πλήρως αδειοδοτημένη Τράπεζα με έδρα την Δανία.
Σύμφωνα με τη συνεργασία αυτή, οι πελάτες της Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν λογαριασμό στη Saxo Bank και να πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω της καινοτόμου και βραβευμένης πλατφόρμα της Saxo Bank, να απολαμβάνουν ένα μεγάλο εύρος προϊόντων και να έχουν πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές.
Επιπλέον, η Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ μπορεί να κάνει λήψη και διαβίβαση εντολών για λογαριασμό των πελατών της.
Η Saxo Bank είναι μια επενδυτική Τράπεζα, εποπτευόμενη από το ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο, με έδρα στην Κοπεγχάγη και δραστηριοποιείται σε χρηματοπιστωτικά κέντρα ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβάνοντας το Λονδίνου, τη Σιγκαπούρη, το Παρίσι, τη Ζυρίχη, το Ντουμπάι και το Τόκυο.
Η SaxoBank διευκολύνει τις συναλλαγές και τις επενδύσεις για ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές προσφέροντας πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές ,σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών προϊόντων και σε πάνω από 30,000 διαπραγματεύσιμα προϊόντα, όπως μετοχές, CFDs, ETFs, ζεύγη νομισμάτων και options, Futures και ομόλογα.
Όλα αυτά ενοποιημένα στην ισχυρή πλατφόρμα της Saxo Bank, που ενσωματώνει τα πάντα από εξατομικευμένες watch lists μέχρι διαγράμματα που προσαρμόζονται, νέα φίλτρα και εργαλεία riskmanagement.
Κερδίζοντας συστηματικά τα βραβεία του κλάδου, η πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει στους πελάτες τα χαρακτηριστικά, την ταχύτητα και την απόδοση που χρειάζονται.
H Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ, εποπτευόμενη από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, έχει σαν στόχο να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα του Brokerage, της παροχής επενδυτικών συμβουλών και του corporate finance.
Μέλος ενός ομίλου με εγχώρια και διεθνή δραστηριοποίηση στους τομείς της ενέργειας, της ναυτιλίας και του Private Equity, διατηρεί σχέσεις συνεργασίας με διεθνώς αναγνωρισμένα πιστωτικά ιδρύματα, πραγματοποιεί καθημερινά συναλλαγές ανάμεσα σε 36 Χρηματιστήρια ανά τον κόσμο και σε πάνω από 30.000 χρηματοοικονομικά προϊόντα, ενώ παρέχει επενδυτικές συμβουλές σε ιδιώτες πελάτες με κύριο γνώμονα τη σχέση ρίσκου-απόδοσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης