Πρόσωπα

Τάσος Δουβίκας: Η εντυπωσιακή επίδραση του Έλληνα επιθετικού στην Ουτρέχτη και η… απόλυτη συμμετοχή του στα γκολ των Ολλανδών! (video)

Τάσος Δουβίκας: Η εντυπωσιακή επίδραση του Έλληνα επιθετικού στην Ουτρέχτη και η… απόλυτη συμμετοχή του στα γκολ των Ολλανδών! (video)

Ένα από τα αγαπημένα παιδιά των φίλων της Ουτρέχτης, αναμένεται να γίνει, αν δεν έχει ήδη καθιερωθεί, ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος είχε άμεση συμμετοχή και πάλι σε γκολ της ομάδας του, διατηρώντας το σερί που τον θέλει να διαδραματίζει κομβικό ρόλο, σε όλα τα ματς που έχει αγωνιστεί ως στιγμής, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Την εξαιρετική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται την δεδομένη χρονική στιγμή, επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού στην αναμέτρηση της Ουτρέχτης απέναντι στην Φέγενορντ, μόλις για δεύτερη φορά σε επίσημο παιχνίδι, και διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στην εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του με 3-1, μοιράζοντας την ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης!

Πρόκειται μάλιστα μόλις για την πρώτη τελική πάσα που δίνει ο Έλληνας επιθετικός στο διάστημα παρουσίας του στην Ολλανδία, την στιγμή που έχει ήδη πετύχει δύο γκολ, καταγράφοντας συμμετοχή και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια που η Ουτρέχτη έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα (μεσολάβησε το 0-0 με την Γκρόνινγκεν).

Συνολικά μάλιστα, με αυτόν στο γήπεδο, το σύνολο του Ρενέ Χάκε έχει σκοράρει έξι φορές σε 216 αγωνιστικά λεπτά, με τον Δουβίκα να έχει συμμετοχή ακριβώς στο 50% των γκολ της ομάδας του, πράγμα που συνέβη τόσο όταν ξεκίνησε ως βασικός, και τόσο όταν κλήθηκε να βοηθήσει ερχόμενος από τον πάγκο.

Εύκολα λοιπόν γίνεται αντιληπτό, πως το ξεκίνημα του 22άχρονου, πρώην φορ του Αστέρα Τρίπολης και του Βόλου, κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο, με τον ποδοσφαιριστή να αναμένει την ευκαιρία του πλέον, στην επικείμενη αναμέτρηση με την Τβέντε, όπου θα επιχειρήσει να βρει δίχτυα για δεύτερη φορά, εντός 15 ημερών, και μόλις για πρώτη σε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς της ίδιας διοργάνωσης, σε ολόκληρη την καριέρα του!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης