Πρόσωπα

Καμάρωσε τους γιούς του ο Πάτρικ Κλάιφερτ!

Καμάρωσε τους γιούς του ο Πάτρικ Κλάιφερτ!
Ο Πάτρικ Κλάιφερτ αγωνίστηκε σε πολλά μυθικά κλαμπ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τα... καμάρια του πήραν επίσης το σωστό δρόμο.

Άγιαξ, Μίλαν και Μπαρτσελόνα ήταν κάποιες από τις ομάδες στις οποίες ο Πάτρικ Κλάιφερτ αγωνίστηκε στην καριέρα του. Πλέον στα 45 του χρόνια απολαμβάνει να βλέπει τους γιούς του να.. κλωτσούν το τόπι. Το βράδυ του Σαββάτου (29/08), στο προσωπικό του λογαριασμό, ο μπαμπάς Κλάιφερτ ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία πανηγύριζε την επιτυχία των αγοριών του. Τι έπραξαν οι 3 από τους 4; Κατάφεραν όλοι τους να σκοράρουν, την ίδια μέρα, με τις ομάδες τους.

Τζάστιν Κλάιφερτ σε ηλικία 22 ετών, είναι ο μεγαλύτερος γιος του Πάτρικ. Το βράδυ του Σαββατου (29/8) σημείωσε το πρώτο του γκολ και μοίρασε την πρώτη του ασίστ με τη Νις, στη Ligue 1. Μάλιστα ο νεαρός, πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, 13 χρόνια και 6 μήνες μετά από το τελευταίο τέρμα που πέτυχε ο Πάτρικ με την φανέλα της Ρεν. Λειψία, Ρόμα, Άγιαξ οι προηγούμενες ομάδες του Τζάστιν, είναι ο πιο... πετυχημένος της οικογένειας.

Ο Ρούμπεν Κλάιφερτ, σε ηλικία 20 ετών, είναι γηγενής παίκτης της Ουτρέχτης. Δεν ανήκει στην πρώτη ομάδα, αλλά στη Γιονγκ Ουτρέχτη, που παίζει στη Β’ κατηγορία. Αγωνίστηκε κόντρα στην Τέλσταρ και στο 40’ φρόντισε να σκοράρει το 1ο φετινό γκολ του.

O πιο μικρός γιός του Πάτρικ, όμως, είναι ο Σέιν Κλάιφερτ και είναι σε ηλικία 13 ετών. Αγωνίζεται στους μικρούς της Μπαρτσελόνα, είναι πολύ ταλαντούχος και φρόντισε να πανηγυρίσει και αυτός το γκολ του το Σάββατο.
D-X_7J-X4AAa7C7.jpg

Φαίνεται πως ο πατέρας, έχει περάσει το… σωστό γονίδιο στα παιδιά του. Άλλωστε είναι και οι τρεις σε ηλικία, έχουν περιθώρια βελτίωσης και χρόνο να αναδειχτούν. Δύσκολα, πάντως, να φτάσουν τη μεγάλη κλάση του μπαμπά τους.

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης