Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Τεντόγλου: «Ρίσκαρα και μου βγήκε ένα πολύ καλό άλμα – Να πάρω και άλλα χρυσά σε Ολυμπιακούς Αγώνες» (video)

Τεντόγλου: «Ρίσκαρα και μου βγήκε ένα πολύ καλό άλμα – Να πάρω και άλλα χρυσά σε Ολυμπιακούς Αγώνες» (video)
Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για την πρώτη του εμπειρία σε Ολυμπιακούς Αγώνες και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, καθώς και την «δίψα» που έχει για τις επόμενες Ολυμπιάδες.

Ο Τεντόγλου, μαζί με τον Γιώργο Πομάσκι, μίλησαν στην κάμερα του ΣΚΑΪ για τον τελικό του μήκους και το μετάλλιο. Ο ίδιος δήλωσε πως ένιωθε την πίεση στον αγώνα, ωστόσο ήξερε πως μπορεί να βγάλει ένα μεγάλο άλμα.

Για τον αγώνα: «Ήταν πολύ μεγάλη η πίεση. Ο αγώνας ξεκίνησε κάπως χάλια για τα δεδομένα μου. Όταν ξεκίνησα ήμουν 3ος - 4ος και είπα στον εαυτό μου “χαλάρωσε, το έχεις κάνει τόσες φορές”. Είχα αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο. Μου βγήκε ένα πολύ καλό άλμα και το ρίσκαρα κιόλας. Δεν ήμουν σίγουρος αν μπορώ να πάρω το χρυσό, ήμουν σίγουρος ότι θα περάσω τους άλλους δύο αθλητές».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πομάσκι, είπε: «Ο Μίλτος είναι ένας πολύ απλός άνθρωπος. Είναι συγκεντρωμένος σε αυτό που θέλει να πετύχει».

Τέλος, για τον αν μπορεί να γίνει «ο Πύρρος Δήμας του στίβου», απάντησε: «Θέλω να είμαι υγιής και να συνεχίσω αυτό που κάνω. Θέλω να κατεβαίνω σε όλους τους αγώνες. Αν συνεχίσω τις προπονήσεις θα μπορούσα να το καταφέρω, να πάρω δηλαδή και άλλα χρυσά σε επόμενες Ολυμπιάδες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες που έμειναν ξύπνιοι να δουν τον αγώνα μου».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης