Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Δήμας για Ιακωβίδη: «Με συγχωρείς Θοδωρή – Τα λάθη μου είναι αρκετά»

Δήμας για Ιακωβίδη: «Με συγχωρείς Θοδωρή – Τα λάθη μου είναι αρκετά»
Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Πύρρος Δήμας, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Θοδωρή Ιακωβίδη, τονίζοντας πως αναλαμβάνει το μερίδιο που του αναλογεί για την πορεία της ελληνικής άρσης βαρών.
Ο Ιακωβίδης ανακοίνωσε τη απόσυρση του λίγη ώρα μετά από την προσπάθεια του στο δεύτερο γκρουπ των 96κ., με τον ίδιο να υποστηρίζει πως δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Σε μήνυμα που έστειλε μέσω των social media, ο Δήμας απολογήθηκε στον Έλληνα πρωταθλητή, ενώ σημείωσε πως το κράτος πρέπει να στηρίξει παραπάνω τους αθλητές.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Είμαι μέρος του ελληνικού αθλητισμού και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν για τα δάκρυα του Θοδωρή Ιακωβίδη στο Τόκυο. Μπορώ να σας αναλύσω την κατάσταση στην ΕΟΑΒ από το 2004 και μετά για να βγάλετε οι ίδιοι τα συμπεράσματα σας.

Από τα Ολυμπιακά Ακίνητα που έμειναν αναξιοποίητα στην ντροπή του 2008, από την οικονομική κρίση στην πολιτική στοχοποίηση του 2015. Πιστεύω πως η ιστορία του Θοδωρή είναι με έναν τρόπο αυτή η ιστορία των δυσκολιών που περάσαμε τα 10 τελευταία χρόνια.

Τα λάθη μου αρκετά, αλλά όποιος προσπαθεί κάνει και λάθη. Οι ευθύνες μου μεγάλες. Τώρα ακόμα μεγαλύτερες. Με συγχωρείς Θοδωρή. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Για τον Ιακωβίδη και κάθε Ιακωβίδη».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης