Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Κολύμβηση: Στον τελικό των 50μ. ο εκπληκτικός Γκολομέεβ – τερμάτισε δεύτερος και με τον τρίτο καλύτερο χρόνο! (video)

Κολύμβηση: Στον τελικό των 50μ. ο εκπληκτικός Γκολομέεβ – τερμάτισε δεύτερος και με τον τρίτο καλύτερο χρόνο! (video)

Τον λόγο που αποτελεί ένας από τους πιο ελπιδοφόρους Έλληνες αθλητές, απέδειξε για ακόμη μία φορά ο Κριστιάν Γκολομέεβ, ο οποίος μετά την «πρωτιά» του στον προημιτελικό των 50μ. ελεύθερο των Ολυμπιακών Αγώνων, τερμάτισε δεύτερος στον ημιτελικό, και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής, με εξαιρετικό χρόνο!

Μία ανάλογη εμφάνιση με αυτήν του προημιτελικού, όπου τερμάτισε στην πρώτη θέση των 50μ. ελεύθερο, προσδοκούσαν όλοι οι Έλληνες από τον Κριστιάν Γκολομέεβ στον ημιτελικό του Σαββάτου, και αυτός κατάφερε να φέρει εις πέρας την «αποστολή» του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναλυτικά, στην «κούρσα της μισής ανάσας», ο Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε στη 2η θέση της ημιτελικής του σειράς και με χρόνο 21.60 κατέκτησε το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (04:30), με τον 3ο καλύτερο χρόνο!

Άξιο αναφοράς είναι βεβαίως πως ο 28άχρονος είχε καταγράψει ανάλογες επιδόσεις και στην προηγούμενη κούρσα του στο Τόκιο, κάνοντας χρόνο 21.66 και παίρνοντας την πρόκριση και πάλι με τον 3ο καλύτερο χρόνο, ενώ πλέον φρόντισε να αποδείξει και στους πιο δύσπιστους πως… βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, και στοχεύει στα μετάλλια!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης