Μια Φώτο μια Ιστορία

Ο Γκοτιέ Λαρσονέ πρώτα «ψάρωσε» τον Νεϊμάρ και μετά έμεινε στην Ligue 1 (video)

Ο Γκοτιέ Λαρσονέ πρώτα «ψάρωσε» τον Νεϊμάρ και μετά έμεινε στην Ligue 1 (video)
23 Μαΐου 2021: Ο αγώνας της Μπρεστ με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει τελειώσει και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Γκοτιέ Λαρσονέ, μαθαίνει από το τηλέφωνο πως η ομάδα του έμεινε στην κατηγορία.
Γράφει ο Μάριος Αγγελέτος…

Οι Παριζιάνοι ήθελαν οπωσδήποτε νίκη απέναντι στην Μπρεστ και ήττα ή ισοπαλία της Λιλ απέναντι στην Ανζέρ, για να βρεθούν και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας και να στεφθούν πρωταθλητές. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο έκανε το χρέος της, νικώντας εκτός έδρας με 2-0, ωστόσο αυτός που τράβηξε τα βλέμματα ήταν ο τερματοφύλακας της Μπρεστ, Γκοτιέ Λαρσονέ.

Ο Ντι Μαρία κέρδισε πέναλτι για την Παρί στο 18’, με το Νεϊμάρ να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε απέναντι στον Λαρσονέ, με τον Γάλλο να παίζει «mind games» στον διεθνή επιθετικό. Λίγο πριν εκτελέσει κινήθηκε προς την αριστερή πλευρά της εστίας του, αφήνοντας περιθώριο στο Νεϊμάρ να εκτελέσει στα δεξιά. Ωστόσο ο επιθετικός των φιλοξενούμενων δεν στόχεψε σωστά, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.


Μετά την λήξη του αγώνα όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Μπρεστ βρισκόντουσαν σε «αναμμένα κάρβουνα», καθώς περίμεναν το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ της Ναντ και της Μονπελιέ, για να μάθουν εάν θα παραμείνουν στην Ligue 1. Τότε η κάμερα έπιασε τον Λαρσονέ πίσω από την εστία του να μιλά στο τηλέφωνο.

Τότε έμαθε πως η Μονπελιέ επικράτησε εκτός έδρας της Ναντ με 2-1, με τα «καναρίνια» να μένουν στην 18η θέση με 40 βαθμούς και να παίζουν μπαράζ υποβιβασμού, ενώ η Μπρεστ σώθηκε με μόλις έναν βαθμό περισσότερο. Ξαφνικά ο 24χρονος αρχίζει να φωνάζει και έτρεξε προς το κέντρο και τους συμπαίκτες του, με τους παίκτες της Μπρεστ να πανηγυρίζουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης