Καρώ Σημαία

Μαξ Φερστάπεν: «Πολύ δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας»

Μαξ Φερστάπεν: «Πολύ δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας»

Ο Μαξ Φερστάπεν αναφέρθηκε στις δυσκολίες που κρύβει η εβδομάδα που έρχεται, αλλά και σε αυτές που αντιμετώπισε με την επιστροφή από την καλοκαιρινή διακοπή.

Η πρώτη Παρασκευή μετά το καλοκαιρινό break φάνηκε να μην κρύβει προβλήματα για τον Μαξ Φερστάπεν.

Στην τελική φάση της δεύτερης ελεύθερης προπόνησης, ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ως έπρεπε και ο οδηγός της Red Bull Racing έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, φέρνοντας ένα πρόωρο τέλος στην προπόνηση.
Image

Ο Ολλανδός οδηγός παραχώρησε δηλώσεις, εν όψει της συνέχειας όπου χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ένιωθα καλά όλη την ημέρα. Το αυτοκίνητο ήταν καλά ισορροπημένο από τον πρώτο γύρο, κάτι που είναι ωραίο όταν μπαίνεις έτσι, αντί να έχεις προβλήματα αμέσως. Οδήγησα μόνο με το σκληρό ελαστικό (λόγω των βροχοπτώσεων), αλλά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με το ζέσταμα των ελαστικών».

Υπενθυμίζεται πως πολλές βροχές αναμένονται και την Κυριακή (29/09) στην πίστα με τον Φερστάπεν να δηλώνει πως «μπορεί να λειτουργήσει υπέρ ή κατά».

Στην ομάδα του Φερστάπεν επικρατεί ηρεμία από τότε που ο Σέρχιο Πέρεζ έχει παρατείνει το συμβόλαιό του. Ως αποτέλεσμα, η Red Bull γνωρίζει πλέον με βεβαιότητα ποιος θα βρίσκεται στο αυτοκίνητό τους, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς.

«Αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα, να συνεχίσει με τους ίδιους δύο οδηγούς», κατέληξε ο 23χρονος οδηγός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης