Καρώ Σημαία

Η F1 εισάγει το νέο «Overtake Award» για να ανταμείψει την γενναιότητα των οδηγών!

Η F1 εισάγει το νέο «Overtake Award» για να ανταμείψει την γενναιότητα των οδηγών!

Η Formula 1 ανακοίνωσε την Τρίτη (24/8) το Crypto.com Overtake Award που θα επιβραβεύσει τον οδηγό της F1 που θα κάνει τις περισσότερες προσπεράσεις αυτή τη σεζόν.

Η ανταμοιβή αυτή είναι η πρώτη του είδους της και, σύμφωνα με την F1, «θα γιορτάσει τη γενναιότητα που επέδειξαν οι οδηγοί που κάνουν τολμηρές κινήσεις επιδιώκοντας την επιτυχία».

Έτσι, ένα ειδικό αφιερωμένο τρόπαιο θα απονεμηθεί στον νικητή στο τέλος της σεζόν.

Επιπλέον, για να επιτρέψει στους οπαδούς να εμπλακούν στις προσπεράσεις, η F1 δημιούργησε νέα γραφικά ζωντανής μετάδοσης που θα σηματοδοτούν δυνατότητες προσπέρασης και πιθανές κινήσεις, ενώ το Crypto.com Overtake Award θα καθορίσει επίσης το νούμερο των προσπεράσεων που έχουν κάνει οι οδηγοί καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με το Crypto.com καθώς εισάγουμε το Overtake Award που θα ενσωματώσει το εμπορικό σήμα στη Formula 1 καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, εκτός από τη συνεργασία του τίτλου των F1 Sprint Events», δήλωσε ο Ben Pincus, διευθυντής εμπορικών συνεργασιών της F1.

«Το Crypto.com Overtake Award μας δίνει την ευκαιρία να γιορτάσουμε τα ένστικτα των οδηγών να κάνουν τολμηρές και στρατηγικές κινήσεις που είναι κάτι που αντικατοπτρίζει τις ανάγκες ενασχόλησης με τα κρυπτονομίσματα».

Θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ότι χρειάζεται πολύ περισσότερη γενναιότητα για να γίνει μια κερδοφόρα κίνηση στην ασταθή αγορά των κρυπτονομισμάτων από ό,τι σε έναν αγώνα F1!

Επίσης, δεν είναι σαφές τι ακριβώς θα αποτελέσει ένα «προσπέρασμα» καθώς υπάρχουν πολλές καταστάσεις σε έναν αγώνα όπου ένας οδηγός μπορεί να κερδίσει το πάνω χέρι έναντι ενός αντιπάλου με λίγη ικανότητα ή γενναιότητα.

Τα νέα γραφικά του Overtake Award αναμένεται να παρουσιαστούν στο Grand Prix του Βελγίου το επόμενο Σαββατοκύριακο, οπότε απλώς θα κρίνουμε τη νέα ιδέα βάσει της αξίας του.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης