Καρώ Σημαία

WRC: Με All-Star λίστα συμμετοχών και ελληνικές παρουσίες η επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις!

WRC: Με All-Star λίστα συμμετοχών και ελληνικές παρουσίες η επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις!

Πληρώματα από 24 χώρες θα δώσουν τη δική τους μάχη στα ελληνικά βουνά στο πλαίσιο του ένατου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ο Εθνικός μας αγώνας επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια των ράλι μετά από απουσία οκτώ χρόνων. Και οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν σπουδαία ονόματα στο πλαίσιο του ένατου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι της FIA!

Στο ράλι που παραδοσιακά αποτελεί δοκιμασία αντοχής για ανθρώπους και μηχανές, η λίστα συμμετοχών περιλαμβάνει την παγκόσμια αλλά και την εγχώρια αγωνιστική ελίτ. Οι τρεις εργοστασιακές ομάδες των Toyota, Hyundai και M-Sport Ford αναμένονται πάνοπλες, τη στιγμή που και στις κατηγορίες WRC2 και WRC3 συναντάμε όλους τους διεκδικητές των σχετικών τίτλων.

Όσο αφορά τις ελληνικές συμμετοχές, το ενδιαφέρον στην κατηγορία WRC3 συγκεντρώνει η παρουσία τόσο των Λάμπρου Αθανασούλα-Νίκου Ζακχαίου, που για την επιστροφή τους στον αγώνα εξασφάλισαν ένα ολοκαίνουργιο Hyundai i20 N (ίδιων προδιαγραφών με αυτό του Σόλμπεργκ), όσο και στους Παναγιώτη Χατζητσοπάνη-Νίκο Πετρόπουλο, που επιστρέφουν στη δράση με ένα τελευταίων προδιαγραφών Ford Fiesta Rally2! Με Volkswagen Polo GTi, θα συμμετάσχουν οι Κύπριοι επικεφαλής της βαθμολογίας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι, Αλέξανδρος Τσουλόφτας-Στέλιος Ηλία.

Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην κατηγορία θα διεκδικήσουν οι Γιώργος Κεχαγιάς-Μάριος Τσαούσογλου και Βασίλης και Γιάννης Βελάνης, αμφότεροι με Skoda Fabia Rally2, Γιάννης Πλάγος-Άλκης Ρέντης (Citroen C3 Rally2), ο νεαρός Παναγιώτης Ρουστέμης με τον Κωνσταντίνο Νικολόπουλο (Citroen DS3), καθώς και οι Σπύρος Γαλεράκης-Κώστας Σούκουλης (Skoda Fabia).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης