Καρώ Σημαία

Ρόσι για Yamaha-Βινιάλες: «Είναι κρίμα για το Moto GP»!

Ρόσι για Yamaha-Βινιάλες: «Είναι κρίμα για το Moto GP»!

Την δική του οπτική για την «περίεργη» κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ανάμεσα στην Yamaha και τον Βινιάλες, παρουσίασε ο Βαλεντίνο Ρόσι σε συνέντευξή του, αναφερόμενος στο κλίμα που επικρατεί και στις επιπτώσεις που δύναται να έχει για το MOTO GP.

Την άποψή του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ανάμεσα στην Yamaha και τον Μάβερικ Βινιάλες, παρέθεσε σε συνέντευξη του ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος παρουσιάστηκε δυσαρεστημένος με την απόφαση της Yamaha να αποσύρει την συμμετοχή του Ισπανού από το GP της Αυστρίας.

Αναλυτικά επισήμανε:

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος με αυτήν την κατάσταση και από τις δύο πλευρές, γιατί ο Μάβερικ είναι φίλος μου και είναι καλό παιδί και επίσης η Yamaha είναι η ομάδα μου εδώ και πολλά χρόνια. Είναι κρίμα. Είναι κρίμα για όλους, είναι κρίμα για το πρωτάθλημα και είναι κρίμα να μην έχουμε τον Μάβερικ στην πίστα με τη Yamaha. Πιστεύω ότι μπορούν να τα βρουν με κάποιο τρόπο γιατί τέλος πάντων και ο Μάβερικ και η μοτοσικλέτα είναι γρήγοροι. Ελπίζω να μιλήσουν και να φτιαχτεί η κατάσταση και να δούμε τον Μάβερικ στην πίστα από τον επόμενο αγώνα».




www.bnsports.gr


 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης