Καρώ Σημαία

Χάμιλτον για Φερστάπεν: «Θα αγωνίζομαι πάντα σκληρά, αλλά πάντα δίκαια»

Χάμιλτον για Φερστάπεν: «Θα αγωνίζομαι πάντα σκληρά, αλλά πάντα δίκαια»
Στην επιθετική οδήγηση του Μαξ Φερστάπεν απέδωσε τη σύγκρουσή τους ο Λιούις Χάμιλτον.
Σχετικά Άρθρα

Ο Λιούις Χάμιλτον έριξε την ευθύνη στον Μαξ Φερστάπεν για τη σύγκρουση που είχαν στον πρώτο γύρο του βρετανικού Grand Prix, απαντώντας στα «πυρά» που εξαπέλυσαν τόσο ο Ολλανδός πιλότος όσο και ο επικεφαλής της Red Bull.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάμιλτον:

«Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να είναι τόσο επιθετικός. Όταν κάποιος είναι πολύ επιθετικός, θα συμβούν αυτά τα πράγματα», ανέφερε αρχικά μετά τον αγώνα και συμπλήρωσε:

«Ήμουν ακριβώς δίπλα του και δεν μου άφησε καθόλου χώρο. Πάντως, ανεξάρτητα από το αν συμφωνώ με την ποινή, δεν παραπονιέμαι και συνεχίζω να δουλεύω. Σκεφτόμουν πως δεν πρόκειται να αφήσω τίποτα να μπει ανάμεσα στη χαρά του κοινού, τον εθνικό ύμνο και τη βρετανική σημαία».


Ο Λιούις Χάμιλτον με δημοσίευσή του στο Instagram λίγες ώρες αργότερα σχολίασε τους κινδύνους που ενέχει η Formula 1 και "μάζεψε" λίγο τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον αγώνα:

«Η σημερινή ημέρα είναι μια υπενθύμιση για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε στο άθλημα. Δεν πρέπει ποτέ να αντιμετωπίζουμε ελαφριά το ρίσκο. Στέλνω τις ευχές μου στον Μαξ, είναι απίστευτος συναγωνιστής, είμαι χαρούμενος που έμαθα ότι είναι καλά. Θα αγωνίζομαι πάντα σκληρά, αλλά πάντα δίκαια.
 
Είμαι υπερήφανος για ό,τι κατάφερα σήμερα μέσα από την ομαδική δουλειά. Η ομάδα μου έδειξε θάρρος, επιμονή και αφοσίωση σε αυτό το φανταστικό άθλημα. Είναι ένα όνειρο να κερδίσω μπροστά στους συμπατριώτες μου», ενώ κλείνοντας έγραψε: «Ποτέ μην τα παρατάς, συνέχισε να μεγαλώνεις, συνέχισε να μάχεσαι».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης