Καρώ Σημαία

Επικεφαλής Red Bull: «Κούφια νίκη… Ελπίζω ο Χάμιλτον να είναι χαρούμενος με τον εαυτό του»

Επικεφαλής Red Bull: «Κούφια νίκη… Ελπίζω ο Χάμιλτον να είναι χαρούμενος με τον εαυτό του»
Ο Κρίστιαν Χόρνερ πήρε θέση για το περιστατικό ανάμεσα σε Φερστάπεν και Χάμλιτον, που έστειλε τον Ολλανδό στο νοσοκομείο.
Σχετικά Άρθρα

Μετά την ανάρτηση του Μαξ Φερστάπεν, επίθεση εξαπέλυσε στον Λιούις Χάμιλτον και ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ! Συγκεκριμένα χαρακτήρισε απαράδεκτη την κίνηση του Βρετανού πιλότου τονίζοντας πως «ελπίζει» να είναι χαρούμενος με τον εαυτό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κρίστιαν Χόρνερ:

«Ο Μαξ (Φερστάπεν) είχε ατύχημα με 51G. Ο Λιούις (Χάμιλτον) έχει πάρει τόσες φορές το πρωτάθλημα και δεν θα έπρεπε να κάνει τέτοιες μανούβρες. Είναι απαράδεκτο.

Δόξα το Θεό το μεγαλύτερο πράγμα για εμάς είναι πως ο Μαξ δεν τραυματίστηκε. Έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο προληπτικά μετά το τόσο σφοδρό ατύχημα που είχε, οπότε ελπίζω ο Λιούις να είναι χαρούμενος με τον εαυτό του.

Ο Λιούις έχει αρκετή εμπειρία για να ξέρει πως αυτό είναι απαράδεκτο. Είμαι πολύ απογοητευμένος που ένας οδηγός της αξίας του κάνει κινήσεις σαν αυτές. Ήταν επικίνδυνο και φαινόταν απελπισμένη κίνηση.

Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Λιούις, δείτε μόνοι σας, κάντε τη δική σας ανάλυση και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Για εμένα είναι μια κούφια νίκη».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης