Καρώ Σημαία

Χάμιλτον: «Η συναρπαστική σεζόν με έπεισε να μείνω στην F1»

Χάμιλτον: «Η συναρπαστική σεζόν με έπεισε να μείνω στην F1»
Ο Λιούις Χάμιλτον αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο υπέγραψε άλλα δύο χρόνια με την Mercedes.

Ο Λιούις Χάμιλτον διαβεβαίωσε ότι δεν σκοπεύει να παραμείνει στη F1 έως τα 40 του, αλλά τόνισε ότι υπέγραψε για δύο ακόμη χρόνια με την Mercedes, επειδή ο συναγωνισμός αυτής της σεζόν ήταν τόσο συναρπαστικός.

Εξηγώντας το σκεπτικό πίσω από την ανανέωση  του συμβολαίου που ανακοινώθηκε χθες, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Mercedes είπε στους δημοσιογράφους ότι αγαπά την πρόκληση.

Ο 36χρονος είπε ότι σκέφτηκε να φύγει, αλλά ένιωθε ότι τόσο ο ίδιος όσο και το άθλημα μπαίνουν σε μια ενδιαφέρουσα νέα φάση.

«Νομίζω ότι οι προκλήσεις φέτος  είναι περισσότερες από ποτέ, κάτι που είναι υπέροχο», δήλωσε ο πιο επιτυχημένος οδηγός όλων των εποχών. «Και μου αρέσει ο αγώνας. Αυτό θέλω να κάνω», είπε.

Ο Βρετανός είναι 18 βαθμούς πίσω από τον Μαξ Βερστάπεν μετά από τους οκτώ πρώτους αγώνες, με τη Red Bull να κερδίζει τέσσερις συνεχόμενους μέχρι σήμερα, αφού ο Χάμιλτον νίκησε σε τρία από τα πρώτα τέσσερα.

«Θα υπάρξει ένα σημείο στο οποίο θα θέλω να προχωρήσω για να κάνω διαφορετικά πράγματα. Είμαι εδώ  μόνο για να κερδίσω. Έτσι, αν υπάρχει ποτέ μία στιγμή που νιώθω ότι η επιθυμία μειώθηκε, θα είναι η ώρα για να σταματήσω. Δεν σκοπεύω να είμαι εδώ μέχρι Είμαι 40. Ελπίζω να έχω κάτι άλλο συναρπαστικό να κάνω», πρόσθεσε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης