Καρώ Σημαία

Αλόνσο: «Έχανα τον χρόνο μου στην Formula 1 πριν αποχωρήσω το '18»

Αλόνσο: «Έχανα τον χρόνο μου στην Formula 1 πριν αποχωρήσω το '18»

Αποκαλυπτικός για τους λόγους του «σαββατικού» του από την Formula 1 ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο, με τον Ισπανό να επιστρέφει την φετινή σεζόν για λογαριασμό της Alpine.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 επέστρεψε την φετινή σεζόν, υπογράφοντας διετ'ες συμβόλαιο με την Alpine, μετά την αποχώρηση του από την McLaren και το σπορ το 2018. Μπορεί να έχει «πατήσει» πλέον τα 39 του, ωστόσο τόνισε πως έχει πολλούς στόχους ακόμα προτού αποσυρθεί.

«Υπήρχαν δύο λόγοι πίσω από αυτή την απόφαση. Είχα και άλλους στόχους στο μυαλό μου, όπως τις "24 ώρες της Λε Μαν", το Daytona, το World Endurance Racing, έπρεπε με κάποιο τρόπο να συμπληρώσω και αυτά τα «κουτάκια». Μέχρι να τα πετύχω όλα αυτά, έχανα τον χρόνο μου στην Formula 1, ειδικά τις τελευταίες χρονιές».

«Δεύτερον, ήταν η ομάδα, πιστεύω πως η ομάδα είναι απίστευτη. Η ατμόοσφαιρα που έχουμε και το κίνητρο στο Ένστοουν και στο Βίρι, η σκληρή δουλειά που κάνουν όλοι, ο τρόπος που προσεγγίζουμε τους αγώνες. Είμαστε ενωμένοι και κοιτάζουμε στην ίδια κατεύθυνση, με αυτό νιώθεις πολύ καλά κάθε βδομάδα», ήταν τα λόγια του Ισπανού πιλότου.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης