Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Κομισιόν: Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η απόφαση για την χορήγηση της δόσης των 2,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα - Χαιρέτισε την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου - Στις 24 Ιουλίου η τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group

tags :
Κομισιόν: Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η απόφαση για την χορήγηση της δόσης των 2,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα - Χαιρέτισε την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου - Στις 24 Ιουλίου η τηλεδιάσκεψη του Euro Working  Group
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η απόφαση για την χορήγηση της επόμενης δόσης 2,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, σύμφωνα με την Κομισιόν, η οποία χαιρέτισε σήμερα τη χθεσινοβραδινή ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. Στις 24 Ιουλίου η τηλεδιάσκεψη του Euro Working  Group.
Καλωσορίζουμε την έγκριση του πολυνομοσχεδίου από το ελληνικό Κοινοβούλιο, βάσει του οποίου θα εφαρμοστούν οι συμφωνημένες προαπαιτούμενες δράσεις" δήλωσε o εκπρόσωπος του Olli Rehn, Simon O’ Connor.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Eurogroup, στις 8 Ιουλίου, η Ευρωζώνη θα καταβάλλει ποσό ύψους 3 δισ. ευρώ προς την Αθήνα, στα πλαίσια συνέχισης της χρηματοδότησης του ελληνικού προγράμματος. Από το ποσό των 3 δισ. ευρώ, τα 2,5 δισ. ευρώ θα καταβληθούν μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα, Ιουλίου, ενώ τα υπόλοιπα 500 εκατ. ευρώ θα εκταμιευθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Να σημειωθεί εδώ ότι τον Αύγουστο η Ελλάδα θα λάβει και το μερίδιο της βοήθειας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης