Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Στην αντεπίθεση ο Βγενόπουλος - Καταθέτει αγωγές στα Διεθνή Δικαστήρια για κακουργήματα και πλημμελήματα κατά της ειδικής διαχειρίστριας της Λαϊκής, Άν. Αντωνιάδου και του συνεργάτη της

tags :
Στην αντεπίθεση ο Βγενόπουλος - Καταθέτει αγωγές στα Διεθνή Δικαστήρια για κακουργήματα και πλημμελήματα κατά της ειδικής διαχειρίστριας της Λαϊκής, Άν. Αντωνιάδου και του συνεργάτη της
Στην αντεπίθεση περνά ο πρόεδρος της Marfin Investment Group, Ανδρέας Βγενόπουλος, καταθέτοντας στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών μήνυση για τετελεσμένη κακουργηματική απάτη ενώπιον δικαστηρίου κατά της κας Άντρης Αντωνιάδου, ειδικής διαχειρίστριας της Λαϊκής Τράπεζας, και του κ. Αντώνη Γλυκή ως άμεσου συνεργού της.
Σύμφωνα με τον κ. Βγενόπουλο η μήνυση θα αφορά και για ψευδορκία κατά του κ. Αντώνη Γλυκή ως φυσικού αυτουργού και της κας Άντρης Αντωνιάδου ως ηθικής αυτουργού.  
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "τα ανωτέρω κακουργήματα και λοιπά αδικήματα διεπράχθησαν προκειμένου να παραπλανηθεί το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας και να εκδώσει Προσωρινό Διάταγμα κατά τριών φυσικών και ενός νομικού προσώπου ex parte, δηλ. χωρίς τη συμμετοχή και ακρόασή τους στην σχετική διαδικασία.  Κατά τη διάρκεια της εξέτασης των ανωτέρω αδικημάτων και ανάλογα, κυρίως, με τις απολογίες των κατηγορουμένων θα εξετασθούν και οι ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες ως φυσικού ή ηθικού αυτουργού και του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου κ. Πανίκου Δημητριάδη.
Δυστυχώς, η Ερευνητική Επιτροπή που θα μπορούσε να αναζητήσει την αλήθεια και να εκδώσει πόρισμα, δεν επιθυμεί ή δεν αφήνεται να το πράξει.  Μετά τον επί της ουσίας παροπλισμό της είναι πλέον σαφές ότι όλη η αλήθεια για τα πεπραγμένα στην ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ θα αποκαλυφθεί μόνον από τις δικαστικές αποφάσεις, κυρίως του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου αλλά και των δικαστηρίων, όπου είναι αρμόδια, της Ελλάδος, της Κύπρου και του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Στα πλαίσια αυτά όλοι εκείνοι που ψευδομαρτυρούν ή/και συκοφαντούν ή/και υβρίζουν ή/και αποκαλύπτουν παρανόμως προστατευόμενα προσωπικά δεδομένα θα λογοδοτούν στα αρμόδια Δικαστήρια λαμβανομένου κυρίως υπ΄όψη του τόπου επέλευσης των αποτελεσμάτων των παρανόμων πράξεών τους.
Ήδη έχουν κατατεθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών:
1.    Δεύτερη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του εκδότη και ενός δημοσιογράφου της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ.
2.    Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της διευθύντριας και αρθρογράφου της εφημερίδας ΧΑΡΑΥΓΗ.
3.    Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του κ. Μάριου Χατζηγιαννάκη.  
Η συνέχεια λοιπόν επί των αρμοδίων δικαστηρίων, όπως αυτά καθορίζονται από τη διεθνή έννομη τάξη.  Αυτοί που θεωρούν την Κύπρο το κέντρο του κόσμου επειδή είναι το κέντρο των συμφερόντων τους, το μόνο που κατάφεραν είναι να με εμποδίσουν να μιλήσω δημόσια και επίσημα και να παραθέσω τα στοιχεία που γνωρίζω και τις απόψεις μου ώστε να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί υπαίτιοι για την καταστροφή της Κυπριακής οικονομίας. Τα στοιχεία αυτά θα κριθούν πλέον από τα αρμόδια Διεθνή Δικαστήρια", καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης