Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Αντώνης Σαμαράς: Θα κερδίσουμε αυτή την μάχη – Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλο τον ελληνικό λαό να συστρατευτεί μαζί μας – Έχουμε εθνικό καθήκον να παλέψουμε για την Νέα Ελλάδα

tags :
Αντώνης Σαμαράς: Θα κερδίσουμε αυτή την μάχη – Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλο τον ελληνικό λαό να συστρατευτεί μαζί μας – Έχουμε εθνικό καθήκον να παλέψουμε για την Νέα Ελλάδα
«Αυλαία» έπεσε στον 9ο συνέδριο της ΝΔ μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα συστράτευσης σε όλους τους Ελληνες, πέρα από κομματικές παρατάξεις, που θα εργαστούν για την «Νέα Ελλάδα».
Στην ομιλία του ο κ. Σαμαράς άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι έχουν μείνει κολλημένοι στο παρελθόν και ασκούν μόνο στείρα κριτική. «Δεν αναγνωρίζουν όλα όσα έχουν γίνει για αυτό τον τόπο τον τελευταίο χρόνο. Ακόμη και την μεγάλη επένδυση του TAP προσπάθησαν να αμφισβητήσουν» τόνισε  ο κ. Σαμαράς.
«Η μάχη για τη νέα Ελλάδα έχει αρχίσει, θα την κερδίσουμε, σε αυτή τη μάχη μας στηρίζουν όλοι οι Έλληνες, σήμερα είναι η αρχή μίας νέας εποχής για την παράταξη και για τη χώρα» τόνισε ο πρωθυπουργός.
«Η ΝΔ στάθηκε όρθια, όταν κατέρρευσαν τα πάντα και αυτό έγινε γιατί οι ιδέες μας εκφράζουν τους Έλληνες. Η παράταξή μας διευρύνεται, μπαίνει μπροστά για να τα αλλάξουμε όλα, σε μία χώρα που χρειάζεται να αφήσει πίσω το χθες. Έχουμε εθνικό καθήκον να παλέψουμε για τη Νέα Ελλάδα, είναι ανάγκη εθνική, γι αυτό προχθές απηύθηνα κάλεσμα σε όλους. Να υποδεχθούμε όσους θέλουν να αγωνιστούν μαζί μας και διστάζουν να ενταχθούν. Δεν περισσεύει κανένας». Ο πρωθυπουργός άσκησε δριμύτατη κριτική στην Αντιπολίτευση, λέγοντας ότι το μόνο της σχέδιο είναι η μιζέρια. Eπίσης στην ομιλία του αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη συμφωνία για τον αγωγό ΤΑΡ, λέγοντας ότι «η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε τα τελευταία χρόνια στη Νότιο Ευρώπη, αντιμετωπίστηκε από ορισμένους με τη λογική 'σιγά το σχέδιο'».
"Εμείς αποδείξαμε ότι έχουμε και σχέδιο. Αλλά χρειάζεται και αποφασιστικότητα και εμείς αποδείξαμε ότι στα δύσκολα δεν διστάζουμε και ότι αν χρειαστεί για να κάνουμε το άλμα, σπάμε και αβγά».
Κλείνοντας την ομιλία του ο πρωθυπουργός κατέληξε: «Η αληθινή πρόοδος χρειάζεται ενωτικό πνεύμα. Εμείς το δείξαμε. Απευθύνω προσκλητήριο για την ενότητα της κεντροδεξιάς, σε όσους ήταν μαζί μας, αλλά για κάποιους λόγους απομακρύνθηκαν, και μαζί σε όλους τους πολίτες, που νιώθουν την ανάγκη για τη νέα Ελλάδα. Εμείς κρατάμε ψηλά τη σημαία, όταν οι άλλοι την καίνε. To 2021 η Νέα Ελλάδα δεν θα είναι όραμα, θα είναι πραγματικότητα».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης