Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Η τράπεζα Κύπρου παρακμάζει – Μετά την αποτυχία ανεύρεσης CEO η Κεντρική τράπεζα της Κύπρου αποδομεί Στασόπουλο και προωθεί Στυλιανού – Ο Αράπογλου είπε όχι λόγω φόρτου εργασίας και ο Κολακίδης απέρριψε την πρόταση

tags :
 Η τράπεζα Κύπρου παρακμάζει – Μετά την αποτυχία ανεύρεσης CEO η Κεντρική τράπεζα της Κύπρου αποδομεί Στασόπουλο και προωθεί Στυλιανού – Ο Αράπογλου είπε όχι λόγω φόρτου εργασίας και ο Κολακίδης απέρριψε την πρόταση
Τεράστιες είναι οι ευθύνες της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου και της Κυβέρνησης στους χειρισμούς τους στην τράπεζα Κύπρου.
Έχουν αφήσει την τράπεζα ακέφαλη και σταδιακά φθείρεται, καταστρέφεται ενώ τα περιοριστικά μέτρα που συνεχίζουν να ισχύουν μόνο ζημία προκαλούν στο πολύπαθο τραπεζικό σύστημα.

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου προσπαθεί να ελέγξει πλήρως την Τράπεζα Κύπρου και προωθεί διαδικασίες και υιοθετεί τακτικές που μόνο ζημία προκαλούν στην τράπεζα που κάποτε άκμαζε και τώρα απλά παρακμάζει.
Η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου και η νομενκλατούρα του ΑΚΕΛ έστησαν ένα έξυπνο σχέδιο που έχει το περίβλημα της διαφάνειας αλλά τελικώς κυριαρχούν οι αδιαφανείς διαδικασίες.
Για να δείξουν, ως έξωθεν καλή μαρτυρία ότι ακολουθούν τις διεθνείς νόρμες και κανόνες αναζήτησαν επικεφαλής CEO για την τράπεζα Κύπρου από την αγορά.
Ο Τ. Αράπογλου πρώην επικεφαλής της Εθνικής τράπεζας στην Ελλάδα που προτάθηκε, απάντησε στην Κυπριακή κυβέρνηση και στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου ότι λόγω φόρτου εργασίας…δεν προλαβαίνει να αναλάβει την θέση του CEO της τράπεζας Κύπρου.
Ο Μιχάλης Κολακίδης ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank απέρριψε την πρόταση.
Μάλιστα ενημέρωσε τον Ν. Νανόπουλο τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eurobank ότι δεν εξετάζει να αποχωρήσει και θα παραμείνει στην τράπεζα.
Και ενώ τα ικανά στελέχη της αγοράς απέρριψαν την πρόταση να αναλάβουν την θέση του CEO της Τράπεζας  Κύπρου - και ορθά έπραξαν καθώς η τράπεζα Κύπρου παρακμάζει -  η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου προβαίνει σε ριζικές αλλαγές στο εσωτερικό της τράπεζας προωθώντας δικούς της ανθρώπους.
Πως εξηγείται το γεγονός ότι ο Φοίβος Στασόπουλος επικεφαλής μεγάλων επιχειρήσεων στην τράπεζα Κύπρου και αρεστός από τα περισσότερα στελέχη να μην προκρίνεται αλλά να προκρίνεται ο Αρίστος Στυλιανού που όλως τυχαίως προέρχεται από το ΑΚΕΛ;
Ο Πανίκος Δημητριάδης και η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου παίζουν παιχνίδια εις βάρος της Κυβέρνησης και προωθούν τα μικροσυμφέροντα της μικροπολιτικής.
Είναι τεράστιες οι ευθύνες της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου για το γεγονός ότι το τραπεζικό σύστημα καταστράφηκε.
Θα ήταν σκόπιμο να μετονομαστεί σε Κεντρική Κύπρου η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου καθώς…τράπεζες σε πραγματική λειτουργία από ότι γνωρίζουμε δεν υπάρχουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης