Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπόμνημα ΝΔ στον Άρειο Πάγο για τον αποκλεισμό Κασιδιάρη και... επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Υπόμνημα ΝΔ στον Άρειο Πάγο για τον αποκλεισμό Κασιδιάρη και... επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ
Υπόμνημα ΝΔ στον Άρειο Πάγο για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη
Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για τον αποκλεισμό του εθνικού κόμματος Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη, καθώς επίσης και κάθε άλλου συνδυασμού στον οποίο ο ίδιος είναι πραγματικός αρχηγός, κατέθεσε τον Άρειο Πάγο η Νέα Δημοκρατία, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, όπως είχε πράξει άλλωστε και στις πρώτες εκλογές (21/5).
Παράλληλα, εξαπολύει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, επειδή όπως τονίζει καταψήφισε τη σχετική απαγόρευση και δεν κατέθεσε υπόμνημα.

«Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε σήμερα στον Άρειο Πάγο υπόμνημα, υπογεγραμμένο από τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά της ανακήρυξης του συνδυασμού ανεξάρτητων υποψηφίων Κασιδιάρη, καθώς επίσης και κάθε άλλου συνδυασμού στον οποίο ο ίδιος είναι πραγματικός αρχηγός. Η Νέα Δημοκρατία, ως κυβέρνηση, ήταν εκείνη που πρωτοστάτησε στη νομοθέτηση κανόνων που εμποδίζουν εγκληματικές οργανώσεις να μπουν στη Βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καταψήφισε τη σχετική απαγόρευση, δεν κατέθεσε υπόμνημα κατά της ανακήρυξης του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές της 21ης Μαΐου και δεν έχει ακόμη καταθέσει σχετικό υπόμνημα ενόψει των προσεχών εκλογών, η Νέα Δημοκρατία, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό, δεσμεύεται ότι θα βρίσκεται πάντοτε στην πρώτη γραμμή του αγώνα υπέρ της Δημοκρατίας. Επισυνάπτεται αντίγραφο του υπομνήματος που κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΥΠΟΜΝΗΜΑ_ΝΔ_ΠΡΟΣ_ΤΟΝ_ΑΡΕΙΟ_ΠΑΓΟ_3.pdf

 www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης