Τελευταία Νέα
Οικονομία

Γεωργιάδης για Market Pass: Τεχνικό ζήτημα για τις οικογένειες με πάνω από 6 παιδιά, θα το δούμε

Γεωργιάδης για Market Pass: Τεχνικό ζήτημα για τις οικογένειες με πάνω από 6 παιδιά, θα το δούμε
Ο κ. Γεωργιάδης απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι σε αρκετά προϊόντα έχει περιοριστεί το μέγεθος της συσκευασίες αν και η τιμή παρέμεινε στα ίδια επίπεδα
Σχετικά Άρθρα
Την αύξηση της επιδότησης, μέσω του market pass, για οικογένειες με περισσότερα από 6 παιδιά εξετάζει η κυβέρνηση.
Όπως δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Real FM, αναφορικά με το market pass και τις οικογένειες με πάνω από 6 παιδιά: «είναι ένα τεχνικό ζήτημα που έχει γίνει σφάλμα. Το έχω εισηγηθεί στην κυβέρνηση, γιατί όπως σχεδιάστηκε το σύστημα φτάνει μέχρι τα 6 παιδιά και αν έχει πάνω από 6 παιδιά δεν έχεις μεγαλύτερη επιδότηση. Πρέπει να το δούμε».

Οι καταγγελίες για μείωση της ποσότητας στις συσκευασίες

Την ίδια στιγμή, ο κ. Γεωργιάδης απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι σε αρκετά προϊόντα έχει περιοριστεί το μέγεθος της συσκευασίες αν και η τιμή παρέμεινε στα ίδια επίπεδα.
«Για τις καταγγελίες που δημοσιεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα σε δύο εφημερίδες, την Αυγή και Τα Νέα, ήταν καταγγελίες από την Ένωση Καταναλωτών, διέταξα έλεγχο και τα αποτελέσματα θα τα παρουσιάσουμε την Τετάρτη στη συνέντευξη Τύπου, όπου έχω προσκαλέσει και τον πρόεδρο της Ένωσης Καταναλωτών, τον κ. Ραυτόπουλο. Οι καταγγελίες δεν είναι αληθείς, δεν αποδείχθηκαν αληθινές ως προς τον έλεγχο. Όχι, ότι δεν υπάρχουν μειώσεις στις συσκευασίες, ασφαλώς και υπάρχουν και δεν απαγορεύεται κιόλας. Απαγορεύεται να ξεπεράσεις το περιθώριο κέρδους που έχει κλειδώσει στον Σεπτέμβριο του 2021. Αυτές οι περιπτώσεις είναι μετρημένες στα δάκτυλα δύο χεριών. Το να μειώσει μια επιχείρηση το περιεχόμενο, αλλά η τιμή να είναι στο περιθώριο κέρδους, δεν είναι παράνομο» είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης