Τελευταία Νέα
Προϊοντικά

«Επιπλέον κάθε μήνα»: Νέος προθεσμιακός λογαριασμός από την Τράπεζα Κύπρου

tags :
«Επιπλέον κάθε μήνα»: Νέος προθεσμιακός λογαριασμός από την Τράπεζα Κύπρου
Η Τράπεζα Κύπρου, ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ανάγκη του κοινού για ευέλικτα καταθετικά προϊόντα με υψηλές αποδόσεις, προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου προθεσμιακού λογαριασμού που προσφέρει «Επιπλέον κάθε μήνα» :
- ελεύθερο κεφάλαιο,
- απόδοση μηνιαίων τόκων και  
- αυξανόμενο προνομιακό επιτόκιο.
Ο νέος προθεσμιακός λογαριασμός «Επιπλέον κάθε μήνα» προσφέρεται σε διάρκειες 3, 6 και 12 μηνών, παρέχει ευελιξία και προσαρμόζεται στις ανάγκες του καταθέτη. Ειδικότερα :
- Η αποδέσμευση του κεφαλαίου της κατάθεσης, σε συγκεκριμένη ημέρα κάθε μήνα, επιτρέπει την ανάληψη οποιουδήποτε ποσού χρειαστεί ο καταθέτης για κάλυψη έκτακτων αναγκών. Παράλληλα όμως διατηρείται το προνομιακό επιτόκιο της κατάθεσης, παρά τη μείωση του αρχικού κεφαλαίου.
- Για την καλύτερη αντιμετώπιση των δυσκολιών που δημιουργεί η τρέχουσα οικονομική συγκυρία, ο καταθέτης επωφελείται και ενισχύει το μηνιαίο εισόδημά του εισπράττοντας τους μηνιαίους τόκους του κεφαλαίου του.
- Ο καταθέτης που επιλέγει να διατηρήσει τον προθεσμιακό λογαριασμό για όλη τη διάρκεια που έχει αρχικά συμφωνηθεί, ακόμα και αν έχει κάνει ανάληψη κάποιου ποσού, επιβραβεύεται κάθε μήνα με ακόμα μεγαλύτερο επιτόκιο.
Το προϊόν προσφέρεται για ελάχιστο ποσό κατάθεσης 7,500 ευρώ.
Περισσότερες πληροφορίες, στο δίκτυο των καταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου, στο 801.11.800.700 και στο www.bankofcyprus.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης