Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έως 250 εκατ. ευρώ θα προχωρήσει η ATE Ασφαλιστική λόγω PSI

tags :
Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έως 250 εκατ. ευρώ θα προχωρήσει η ATE Ασφαλιστική λόγω PSI
Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι 250 εκατ. ευρώ θα προχωρήσει η Αγροτική Ασφαλιστική μέσω της Τράπεζας Πειραιώς σύμφωνα με απόφαση της Γενικής συνέλευσης της Εταιρίας.
Η αύξηση αυτή γίνεται στα πλαίσια της κεφαλαιακής ενίσχυσης της εταιρίας μετά τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου (P.S.I plus) που είχε ως συνέπεια την επιβάρυνση του αποτελέσματος του 2011.
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Αγροτική Ασφαλιστική, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματα της, παρουσίασε κέρδη προ φόρων για το Α’ 6μηνο του 2012 ύψους 23,4 εκ. ευρώ, έναντι 13,7 εκ Ευρώ στο αντίστοιχο περυσινό διάστημα.
Οι λειτουργικές δαπάνες μειώθηκαν κατά 21,5% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα και ανήλθαν στο ύψος των 16,5 εκ. ευρώ έναντι 21 εκ ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.
Ειδικότερα, οι δαπάνες προσωπικού κατά το 6μηνο 2012 μειώθηκαν σε ποσοστό 31,3%, λόγω μείωσης του αριθμού των απασχολουμένων και των ονομαστικών μισθών κατά το προηγούμενο έτος.
Τέλος, κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της 27ης Σεπτεμβρίου, εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο λόγω λήξεως της θητείας του προηγούμενου, η σύνθεση του οποίου έχει ως ακολούθως:
Πρόεδρος: Σπυρίδων Παπασπύρου
Α’ Αντιπρόεδρος: Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου
Β’ Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Φιλίππου
Δ/νων Σύμβουλος: Ιορδάνης Χατζηιωσήφ
Μέλος: Σπυρίδων Κολιάτσας
Μέλος: Ιωάννης Ρόκκας
Μέλος: Παναγιώτης Αλεξάκης

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης