Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Νέο ιστορικό υψηλό για το ether, πάνω από τα 4.600 δολ.

Νέο ιστορικό υψηλό για το ether, πάνω από τα 4.600 δολ.
To ether token, το οποίο στηρίζει το δίκτυο blockchain ethereum, ενισχύθηκε έως τα 4.643 δολ. στις συναλλαγές της Ασίας
Σχετικά Άρθρα
Σε νέα ιστορικά υψηλά ενισχύθηκε το ether, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο,  φτάνοντας το ράλι του bitcoin, με οδηγό την ευρύτερη υιοθέτηση του blockchain.
Το ether token, το οποίο στηρίζει το δίκτυο blockchain ethereum, ενισχύθηκε έως τα 4.643 δολ. στις συναλλαγές της Ασίας, ξεπερνώντας τα 4.600 δολ. της προηγούμενης ημέρας και ανεβάζοντας τα κέρδη της εβδομάδας σε 10% και πλέον.
Από τότε που το bitcoin, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, έφτασε στο υψηλό ρεκόρ των 67.016 δολ. στις 20 Οκτωβρίου, άλλα διακριτικά στο βασικό επίπεδο των δικτύων blockchain, γνωστά ως δίκτυα Layer 1, έχουν συγκεντρώσει δυναμική, σημειώνει το Reuters.
Το Bitcoin διαπραγματευόταν στα 63.078 δολάρια και έχει σημειώσει άνοδο περίπου 117% φέτος, ενώ το ether έχει εξαπλασιάσει την αξία του.
«Από την αντιστροφή της αγοράς στα τέλη Σεπτεμβρίου, η ισχύς του Ether κινείται σταθερά παράλλαηλα με το bitcoin και άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα», σχολιάζει ο Ryan Rabaglia, διευθύνων σύμβουλος και παγκόσμιος επικεφαλής συναλλαγών στην πλατφόρμα ψηφιακών assets OSL.

Εδραιώνονται στις συναλλαγές τα crypto

Η σταθερή ροή ειδήσεων σχετικά με την υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων από τις τράπεζες, η ανάπτυξη μη ανταλλάξιμων tokens σε πλατφόρμες εικονικών τυχερών παιχνιδιών, η κυκλοφορία ETF των ΗΠΑ που βασίζονται σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin και η ανάγκη μεταξύ των επενδυτών για διαφοροποίηση σε ένα αβέβαιο περιβάλλον επιτοκίων έχουν ωθήσει πολλά blockchain token, όπως το bitcoin και το ether, υψηλότερα από τον Οκτώβριο.
Τα μικρότερα token επίσης συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον μετά τη μετονομασία της Facebook σε Meta για να επικεντρωθεί στη δημιουργία του "metaverse", ενός κοινόχρηστου εικονικού περιβάλλοντος.
Η μεγαλύτερη τράπεζα της Αυστραλίας, η Commonwealth Bank of Australia, δήλωσε την Τετάρτη ότι θα γίνει η πρώτη στη χώρα που θα προσφέρει υπηρεσίες κρυπτογράφησης σε πελάτες λιανικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης