Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Glafka Capital ξεκινάει το επενδυτικό κεφάλαιο Bluemoon Capital

Η Glafka Capital ξεκινάει το επενδυτικό κεφάλαιο Bluemoon Capital

Θα ενεργεί ως διαχειριστής επενδύσεων, προσφέροντας ευέλικτη κατανομή κεφαλαίων σε διαφορετικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων

Η Glafka Capital ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Bluemoon Capital, ενός επενδυτικού κεφαλαίου πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων (multi-asset investment fund), με επίκεντρο τις επενδυτικές ευκαιρίες στη Νότια Ευρώπη.
Η Glafka θα ενεργεί ως διαχειριστής επενδύσεων, προσφέροντας ευέλικτη κατανομή κεφαλαίων σε διαφορετικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, με βασικό γνώμονα τις παγκόσμιες τάσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον τόσο της παραδοσιακής όσο και της ψηφιακής οικονομίας.

Όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, το επενδυτικό κεφάλαιο investment fund εδρεύει στα Νησιά Κέιμαν, προσφέροντας μεσαίο επίπεδο ρίσκου για επενδυτές που θέλουν να επωφεληθούν από ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες χωρίς να περιορίζονται σε μια κατηγορία περιουσιακών στοιχείων ή στρατηγική.
Ο Πέτρος Μυλωνάς, συνιδρυτής της Glafka Capital δήλωσε:«Αυτό είναι το δεύτερο επενδυτικό κεφάλαιο “Investment Fund” που ξεκινήσαμε φέτος, μετά το Starboard Digital Strategies, το οποίο εκμεταλλεύεται μια μοναδική ευκαιρία αντισταθμισμένου κινδύνου (arbitrage) στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι επενδυτές και παραμένουμε προσηλωμένοι στην επίτευξη υψηλών αποδόσεων σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.
Η Bluemoon Capital θα προχωρήσει σε επενδύσεις τόσο στη παραδοσιακή όσο και στη ψηφιακή οικονομία για να υποστηρίξει τις κορυφαίες εταιρείες και εγχειρήματα των επόμενων δεκαετιών».
Ο Χριστόφορος Παπανικολάου, συνιδρυτής της Glafka Capital δήλωσε:«Αυτό το βήμα ενισχύει περαιτέρω τη δέσμευσή μας να πρωτοπορούμε στην εξεύρεση νέων εργαλείων και τρόπων επενδύσεων. Αυτό θα είναι ένα ακόμη βήμα από πολλά από τα οποία η ομάδα μας ετοιμάζει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης