Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Westnet: Χρυσή διάκριση στα HR Awards 2021

tags :
Westnet: Χρυσή διάκριση στα HR Awards 2021

Η Westnet διακρίθηκε για την εκδήλωση με τίτλο Be the Bartender at Westnet που διοργάνωσε για τους εργαζόμενούς της νωρίτερα μέσα στη χρονιά

Η Westnet, μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia και κορυφαίος διανομέας προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, έλαβε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «HR Corporate Event of the Year» στα HR Awards 2021, έναν ετήσιο θεσμό βραβείων που στόχο έχει να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές και στρατηγικές στον τομέα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η Westnet διακρίθηκε για την εκδήλωση με τίτλο “Be the Bartender at Westnet” που διοργάνωσε για τους εργαζόμενούς της νωρίτερα μέσα στη χρονιά.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία σχεδίασε και υλοποίησε μία πρωτότυπη ενέργεια σε ψηφιακό περιβάλλον που βασιζόταν στο στοιχείο της ψυχαγωγίας, δημιουργώντας ένα διαφορετικό πλαίσιο για αλληλεπίδραση και σύνδεση των εργαζομένων σε όλες τις εγκαταστάσεις της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο.
Με κύριο moto το “Empowering our People”, η Westnet εστιάζει στη συνολική εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της.
Μέσα από ενέργειες που επικεντρώνονται στη βελτίωση της ποιότητας εργασίας, στόχος είναι οι εργαζόμενοι να παραμένουν κινητοποιημένοι και δημιουργικοί, διασφαλίζοντας έτσι τη διατήρηση ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος.
Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Westnet, Ηλέκτρα Διαμαντή, δήλωσε σχετικά: «Για εμάς στη Westnet, oι άνθρωποί μας είναι η κινητήριος δύναμή μας.
Σε μία τόσο ιδιαίτερη και δύσκολη συνθήκη που διαμορφώθηκε από την πανδημία, εστιάσαμε ακόμη περισσότερο στο να προσφέρουμε στους ανθρώπους μας εμπειρίες που θα ενισχύσουν τη θετική ψυχολογία.
Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ενδυνάμωση μιας τέτοιας ανθρωποκεντρικής κουλτούρας, να δίνουμε κίνητρα και να έχουμε κοντά μας εργαζόμενους που νιώθουν χαρούμενοι και παραγωγικοί».
Τα HR Awards διοργανώνονται για 7η συνεχή χρονιά από την εταιρεία Boussias, αποσκοπώντας να αναδείξουν εξαιρετικά επιτεύγματα κι αποτελεσματικές πρωτοβουλίες στον τομέα της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού σε κάθε κλάδο ή αγορά στην Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης