Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Cosmote TV»: Αποκλειστική συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή

tags :
Cosmote TV»: Αποκλειστική συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή
Αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν βοηθός προπονητή των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, Μάικ Μπατίστ

Αποκλειστική συνέντευξη στην COSMOTE TV παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας της ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής. Μιλώντας στον Βασίλη Σκουντή, ο Ανδρέας Ζαγκλής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ευρωλίγκα, αλλά και στην αλλαγή ηγεσίας στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ). Η συνέντευξη θα προβληθεί στην εκπομπή «PICK N ROLL», την Τρίτη 26/10 (21.30, COSMOTE SPORT 4HD).
Στην κάμερα της εκπομπής και τον Κώστα Κατέβα μίλησε αποκλειστικά και ο Μάικ Μπατίστ. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν βοηθός προπονητή των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, θυμήθηκε πώς επέλεξε να συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό και μοιράστηκε την αγαπημένη του στιγμή με την πράσινη φανέλα.
Στην τρίτη του σεζόν με το Περιστέρι, ο διεθνής Έλληνας γκαρντ, Χρήστος Σαλούστρος μίλησε στον Γιάννη Μέγα για τους φετινούς στόχους της ομάδας των δυτικών προαστίων στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για τον δικό του ρόλο στην επίτευξή τους.
Λίγες μέρες μετά την έναρξη της κανονικής περιόδου του NBA, o Κυριάκος Κουρουτσαβούρης μάς μεταφέρει τις πιο σημαντικές εξελίξεις του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ και τα τελευταία κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ ο Χρήστος Μαρμαρινός αναλύει μέσω γραφικών τα συστήματα του Έλληνα προπονητή της Μάλαγα, Φώτη Κατσικάρη.
Καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο του «PICK N ROLL» θα είναι αυτή την εβδομάδα ο διεθνής σέντερ του Λαυρίου, Δημήτρης Κακλαμανάκης. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης