Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χαλάνδρι: Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στην οδό Παπανικολή – Δίνεται στην κυκλοφορία ο δρόμος

Χαλάνδρι: Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στην οδό Παπανικολή – Δίνεται στην κυκλοφορία ο δρόμος
Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου μία εβδομάδα τμήμα του οδοστρώματος είχε υποστεί καθίζηση, εξαιτίας διάτρησης αγωγού απορροής ομβρίων από αγωγούς τηλεφωνικού δικτύου

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα της καθίζησης που προκλήθηκε στο οδόστρωμα στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Μπαλλός.
Το πρόβλημα της καθίζησης που οφείλεται σε κακοτεχνία του παρελθόντος από εταιρεία τηλεφωνικών δικτύων αποκαταστάθηκε πλήρως μετά από τις άμεσες παρεμβάσεις της Περιφέρειας Αττικής και ο δρόμος αναμένεται να δοθεί νωρίς το απόγευμα στην κυκλοφορία.
Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου μία εβδομάδα τμήμα του οδοστρώματος είχε υποστεί καθίζηση, εξαιτίας διάτρησης αγωγού απορροής ομβρίων από αγωγούς τηλεφωνικού δικτύου.

Ειδικότερα προκλήθηκε σπηλαίωση (μεγάλο κούφωμα κάτω από το οδόστρωμα), η οποία οφειλόταν στο γεγονός ότι κατά το παρελθόν εταιρεία τηλεφωνικών δικτύων είχε διατηρήσει τον πλακοσκεπή αγωγό ομβρίων, με τη μέθοδο της κατευθυνόμενης διάτρησης (χωρίς δηλαδή ανοιχτή διατομή), και δημιούργησε ρήγμα στον αγωγό ομβρίων (παλιό αγωγό κατασκευασμένο από την ΕΥΔΑΠ). 

 

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής, άμεσα έσπευσαν στο σημείο συνεργεία της Περιφέρειας, έγινε κατάλληλη σήμανση για την αποφυγή ατυχημάτων και ξεκίνησαν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης.

«Στόχος μας ήταν η αποκατάσταση του προβλήματος, που προκλήθηκε από κακοτεχνίες του παρελθόντος, με ταχείς διαδικασίες προκειμένου να ξαναδοθεί με ασφάλεια ξανά ο δρόμος στην κυκλοφορία, γι΄αυτό και τα συνεργεία μας δούλεψαν όλες αυτές τις μέρες με εντατικούς ρυθμούς. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί λειτούργησαν άμεσα και αποτελεσματικά με στοχευμένες παρεμβάσεις, προκειμένου να έχουμε γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο δρόμος σήμερα παραδίδεται ξανά στην κυκλοφορία και είναι πλέον απολύτως ασφαλής», δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης