Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτο συμβάν στο Ιράν: Έξαλλος στρατιωτικός χαστουκίζει δημοσίως κυβερνήτη, γιατί εμβολίασε την γυναίκα του άνδρας γιατρός!

Απίστευτο συμβάν στο Ιράν: Έξαλλος στρατιωτικός χαστουκίζει δημοσίως κυβερνήτη, γιατί εμβολίασε την γυναίκα του άνδρας γιατρός!
Στο Ιράν όπως και στις περισσότερες μουσουλμανικές χώρες, οι γυναίκες επιτρέπονται να δέχονται φροντίδα υγείας μόνο από γυναίκες γιατρούς

Απίστευτο το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στο Ιράν με «θύμα» τον νέο Κυβερνήτη Abedin Khorram: την ώρα που ήταν στο βήμα και έδινε μία διάλεξη, ένα «μέλος των ενόπλων δυνάμεων» της χώρας ανέβηκε στη σκηνή, τον πλησίασε και χωρίς καμία κουβέντα, τον χαστούκισε στο πρόσωπο, σπρώχνοντάς τον αμέσως μετά.
Σύμφωνα με μαρτυρία που επικαλείται η Daily Mail, ο πολιτικός ήταν έξαλλος, γιατί έκανε στην γυναίκα του το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, άνδρας γιατρός.
Η ασφάλεια μπήκε αμέσως και ανέβηκε στη σκηνή και έσυρε τον δράστη από μια πλαϊνή πόρτα, γκρεμίζοντας μάλιστα και μια κουρτίνα
Αν και ο κυβερνήτης είπε ότι δεν είναι διατεθειμένος να κινηθεί εναντίον αυτού που του επιτέθηκε, η Εισαγγελία της Ταμπρίζ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα εναντίον του στρατιωτικού, ενώ ο Στρατός των Φρουρών της Επανάστασης δήλωσε ότι θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον του.
Ο Khorram είναι πρώην επαρχιακός διοικητής του IRGC και φέρεται να είχε απαχθεί στο παρελθόν από συριακές αντάρτικες δυνάμεις.
Ο Khorram επέστρεψε αργότερα στο βήμα εξιστορώντας τι του είχε συμβεί, όταν είχε απαχθεί από Σύριους αντάρτες το 2013: «Δεν τον ξέρω φυσικά, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι, αν και δεν ήθελα να το πω, όταν βρισκόμουν στη Συρία με μαστίγωνε ο εχθρός 10 φορές την ημέρα και με χτυπούσαν.
Με σημάδευαν με ένα γεμάτο όπλο στο κεφάλι μου.
Τον θεωρώ ισάξιο με αυτούς τους εχθρούς, αλλά τον συγχωρώ».
Ο Khorram διορίστηκε κυβερνήτης της επαρχίας του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν στο βορειοδυτικό Ιράν, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Fars που συνδέεται με το καθεστώς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης