Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Θαύμα: Βρήκε 300 χιλ. ευρώ η Αγγέλα Αθανασιάδη της Ναυτεμπορικής λίγο πριν εκποιηθούν δύο πολυτελή διαμερίσματα της

Θαύμα: Βρήκε 300 χιλ. ευρώ η Αγγέλα Αθανασιάδη της Ναυτεμπορικής λίγο πριν εκποιηθούν δύο πολυτελή διαμερίσματα της
Την ύστατη ώρα, κατέβαλλε 300 χιλ. ευρώ, στην επισπεύδουσα εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων Dovalue, η Αγγέλα Αθανασιάδη
Σχετικά Άρθρα

Την ύστατη ώρα, κατέβαλλε 300 χιλ. ευρώ, στην επισπεύδουσα εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων Dovalue, η Αγγέλα Αθανασιάδη, πρώην εκδότρια της Ναυτεμπορικής, προκειμένου να σταματήσει τον πλειστηριασμό δυο πολυτελών διαμερισμάτων στην Γλυφάδα που θα διεξαγόταν σήμερα (22 Οκτωβρίου).
Σύμφωνα με πληροφορίες, ξαφνικά, και ενώ είχε βγει στον αέρα ο πλειστηριασμός, οι μέχρι πρότινος “ακριβοθώρητοι” ανακάλυψαν τα απαιτούμενα ποσά ώστε να τακτοποιηθούν οι δανειακές υποχρεώσεις.
Επί χρόνια η ίδια, απαξιούσε να απαντήσει στις προτάσεις της τράπεζας Εurobank για την δανειακή σύμβαση ή υποστήριζε προκλητικά πως δεν μπορούσε να υπογράψει την σύμβαση ρύθμισης γιατί βρισκόταν σε διακοπές στην Μύκονο!
Σήμερα, μπροστά στον κίνδυνο της απώλειας της προσωπικής ακίνητης περιουσίας φρόντισε να καταβάλλει 300 χιλ. ευρώ προκειμένου να ακυρωθεί ο διαγωνισμός εκποίησης.
Tο ποσό του δανείου ανερχόταν σε 1 εκατ. ευρώ και οι πληρωμές είχαν σταματήσει από το 2016.
Ο πλειστηριασμός μάλιστα έφερε την ένδειξη (οριστικοποιημένη λίστα συμμετοχών), δηλαδή κάποιοι είχαν καταθέσει την απαιτούμενη προκαταβολή ( 1/3 ) της πρώτης προσφοράς.

Ποια ήταν τα ακίνητα του πλειστηριασμού

Το περασμένο καλοκαίρι η Αγγέλα Αθανασιάδη μαζί με τις αδελφές της Μαριέτα και Ειρήνη έχασαν την ιστορική εφημερίδα Ναυτεμπορική, ύστερα από την αδιάλλακτη στάση τους που προκάλεσε προβλήματα σε εκατοντάδες εργαζομένους.
Την ίδια τακτική ακολούθησε και με τα πολυτελή ακίνητα για τα οποία είχαν σταματήσει να εξυπηρετεί τα δάνεια, αν και η ίδια όπως και οι αδελφές της διαθέτουν επαρκή προσωπική περιουσία με ακίνητα στη Μύκονο, στα Νότια προάστια, αλλά και προσωπικές επιχειρήσεις.
Τα ακίνητα τα οποία επρόκειτο να βγούν στον πλειστηριασμό ήταν δυο πολυτελή διαμερίσματα 6ου και 7ου ορόφου τα οποία βρίσκονται επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος και τα οποία ανήκουν εξ αδιαιρέτου ( κατά το 1/3 ) στην ίδια, τον σύζυγο της Ρ. Κοντογούρη και τον υιό τους Γ. Κοντογούρη.
Η συνολική τιμή πρώτης προσφοράς για τα δυο διαμερίσματα ήταν 1,27 εκατ. ευρώ.
Τα διαμερίσματα διαθέτουν εσωτερική σκάλα και αποτελούν μια μεζονέτα 300 τετραγωνικών με απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα.
Επιπλέον, μαζί με τα διαμερίσματα επρόκειτο να εκπλειστηριαστούν και δυο αποθήκες ( με τιμή πρώτης προσφοράς 2000 έκαστη ) καθώς και δυο θέσεις πάρκινγκ ( με τιμή πρώτης προσφοράς 15.000 ευρώ έκαστη ).

Δημήτρης Παφίλας
dpafilas@yahoo.com
www.bankinngews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης