Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Επωφεληθείτε των μεγάλων εκπτώσεων στα πακέτα ελέγχου οστεοπόρωσης!

tags :
ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Επωφεληθείτε των μεγάλων εκπτώσεων στα πακέτα ελέγχου οστεοπόρωσης!
Η προσφορά ισχύει για τους 30 πρώτους που θα καλέσουν μέχρι τις 29/10/2021 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους

Η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης (20 Οκτωβρίου) και θέλοντας να επισημάνει την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, προσφέρει δωρεάν εκτίμηση από Ενδοκρινολόγο και προνομιακές τιμές, στους παρακάτω ολοκληρωμένους διαγνωστικούς ελέγχους του τμήματος Check-Up:  

  • healthUp OSTEO BASIC, στην προνομιακή τιμή των 45€: Φώσφορος, Μαγνήσιο, Αλκαλική φωσφατάση, Αλβουμίνη, Οστεοκαλσίνη, CTX.
  • healthUp OSTEO PLUS, στην προνομιακή τιμή των 125€: ΜΟΠ (Μέτρηση οστικής πυκνότητος) οσφυϊκής μοίρας, ΜΟΠ αριστερού ισχίου, Γενική ούρων, Ασβέστιο, Φώσφορος, Μαγνήσιο, Αλκαλική φωσφατάση, Παραθορμόνη, 25(OH)D3, Αλβουμίνη, Οστεοκασλίνη, CTX.

Η προσφορά ισχύει για τους 30 πρώτους που θα καλέσουν μέχρι τις 29/10/2021 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.
Κλείστε το ραντεβού σας τώρα, στα τηλέφωνα 210-6383090-1, Δευτέρα-Παρασκευή, 07:00-15:00.
Παγκόσμια-Ημέρα-Οστεοπόρωσης.png

Οστεοπόρωση

Η οστεοπόρωση είναι μία από τις πιο συχνές παθήσεις των οστών η οποία αποδυναμώνει σταδιακά τα οστά. Ονομάζεται σιωπηλή νόσος επειδή εξελίσσεται αργά χωρίς να γίνεται αντιληπτή και πολλές φορές ο πάσχων το αντιλαμβάνεται μετά από κάποιο κάταγμα. Μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχουν οι γυναίκες κυρίως μετά την εμμηνόπαυση. Η έγκαιρη διάγνωση είναι ζωτικής σημασίας καθώς μπορεί περιορίσει τον σοβαρό κίνδυνο με την έγκαιρη έναρξη ειδικής θεραπείας. 

Μην αμελείτε τον ετήσιο προληπτικό σας έλεγχο!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης