Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κώστας Μπακογιάννης: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα του μετά την ανακοίνωση για τον καρκίνο

Κώστας Μπακογιάννης: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα του μετά την ανακοίνωση για τον καρκίνο
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, επεσήμανε στην ανάρτησή του ότι η Ντόρα Μπακογιάννη έχει περάσει πολλά “αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος”

Ο Κώστας Μπακογιάννης, με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook, ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για την αγάπη και τη στήριξη που του προσφέρουν μετά την ανακοίνωση της μητέρας του Ντόρας Μπακογιάννη ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, επεσήμανε στην ανάρτησή του ότι η Ντόρα Μπακογιάννη έχει περάσει πολλά “αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος” ενώ κάλεσε τους ακολούθους του να εξετάζονται, καθώς η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη

“Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει. Και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’ όλους. Την δίνει όλη της τη ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη.
Έχει περάσει πολλά. Αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος. Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει τη διαφορά” έγραψε ο κ. Μπακογιάννης στην ανάρτησή του.www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης