Προϊοντικά

Στοιχήματα και αποδόσεις για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ

tags :
Στοιχήματα και αποδόσεις για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ

Στοιχήματα και αποδόσεις για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ

Σενάρια για ραγδαίες εξελίξεις, που θα διαμορφώσουν ένα εντελώς νέο πολιτικό σκηνικό, ακόμα και με την κατάργηση ιστορικού κόμματος που έχει κυβερνήσει 6 φορές τη χώρα και έχει βρεθεί άλλες 3 μέλος συνασπισμού συγκυβέρνησης, βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στην επικαιρότητα.

Ο ευρύτερος πολιτικός χώρος του κέντρου και ειδικότερα το ΠΑΣΟΚ μοιάζει να είναι το επίκεντρο των διαφαινόμενων αλλαγών, καθώς από δηλώσεις και ενέργειες νυν και πρώην στελεχών του, έχουμε ισχυρές ενδείξεις για συνασπισμούς ή νέους σχηματισμούς κομμάτων.

Η πρώτη κίνηση έγινε από τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος προτείνοντας τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων, κυκλοφόρησε το βιβλίο «Θέσεις για την Ελληνική Ανόρθωση», όπου δημοσιογράφοι και πολιτικοί αναλυτές έσπευσαν να χαρακτηρίσουν προπομπό για τη δημιουργία νέου κόμματος.

Η απάντηση που έλαβε ήταν άμεση και ήρθε από την εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, που απαξίωσε τις θέσεις του πρώην υπουργού, θέτοντας τον ουσιαστικά εκτός κόμματος.

Έτσι λοιπόν ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για τη δημιουργία νέου κόμματος και όπως είναι λογικό η Unibet, η μόνη εταιρία που προσφέρει στοιχήματα για την ελληνική επικαιρότητα, έβγαλε ήδη αποδόσεις για τις πιθανότερες ημερομηνίες ίδρυσης.

Απόδοση 8.00 πληρώνει η ίδρυση του κόμματος του Λοβέρδου πριν από τις 23 Νοεμβρίου του 2012 στη Βραβευμένη Σουηδική εταιρία, ενώ σαν πιθανότερο ενδεχόμενο (απόδοση 1.65) εμφανίζεται οι σχετικές κινήσεις να γίνουν στο πρώτο δίμηνο του 2013, χωρίς όμως να αποκλείεται και η περίοδος μετά τις 23 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου (απόδοση 2.50).

Οι εξελίξεις όμως δεν σταματούν εδώ καθώς ισχυρά εμφανίζονται τα σενάρια που θέλουν τους δύο εκ των τριών κυβερνητικών εταίρων, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, να σκέφτονται σοβαρά την δημιουργία νέου κόμματος ή συνασπισμού με τη συμμετοχή και άλλων κομμάτων όπως αυτό των Οικολόγων.

Το παραπάνω επιβεβαιώνουν οι δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, πως το μέλλον της πολιτικής ζωή βρίσκεται στις συνεργασίες, φέρνοντας ως παράδειγμα τη γειτονική Ιταλία,  ενώ την ίδια στιγμή ο Φώτης Κουβέλης επέλεξε ως «επικεφαλής της επιτροπής γα τη διεύρυνση» της ΔΗΜΑΡ τον «πρώην πράσινο βουλευτή» Νίκο Μπίστη επιβεβαιώνοντας το φιλικό κλίμα προς την Ιπποκράτους.

Το επικρατέστερο σενάριο σύμφωνα με τα στοιχήματα της Unibet, είναι το νέο κόμμα ή ο συνασπισμός να δημιουργηθεί στις αρχές του 2013 (απόδοση 1.35) ενώ λίγες πιθανότητες (απόδοση 7.50) συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να έχουμε εξελίξεις πριν από τη σύνοδο κορυφής του Οκτωβρίου.

Πρόβλεψε τώρα τις πολιτικές εξελίξεις με 100% Μπόνους!

Σχετικά με τη Unibet

Η Unibet ιδρύθηκε το 1997, είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης (OMX Nordic Exchange) και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρίες στον κλάδο, προσφέροντας τις υπηρεσίες σε 27 γλώσσες μέσω των website της www.unibet.com. Σήμερα, έχει περισσότερους από 6,7 εκατομμύρια χρήστες σε παραπάνω από 100 χώρες, ενώ για τις χρονιές 2006, 2008 & 2009 κέρδισε το βραβείο της «Καλύτερης εταιρίας στοιχημάτων στην Ευρώπη» από το eGaming review. H Unibet είναι ιδρυτικό μέλος του European Gaming and Betting Association (EBGA) και του Remote Gambling Association (RGA) στη Βρετανία, ενώ ελέγχεται και πιστοποιείται από την eCOGRA σχετικά με τον υπεύθυνο και δίκαιο στοιχηματισμό.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης