Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Διάκριση για τη SingularLogic στα Business IT Excellence Awards 2021

tags :
Διάκριση για τη SingularLogic στα Business IT Excellence Awards 2021

Η εταιρία απέσπασε συνολικά πέντε βραβεία, δύο Χρυσά, ένα Ασημένιο και δύο Χάλκινα στην εκδήλωση

Για άλλη μία χρονιά η SingularLogic και η θυγατρική της SenseOne, διακρίθηκαν στα Business IT Excellence Awards 2021 αποσπώντας συνολικά πέντε βραβεία, δύο Χρυσά, ένα Ασημένιο και δύο Χάλκινα, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή τεχνολογική τους πρωτοπορία και τα επιχειρηματικά οφέλη που απολαμβάνουν οι πελάτες τους.

Αναλυτικότερα, η SingularLogic, μέλος του Ομίλου Space Hellas, έλαβε Χρυσό βραβείο, στην κατηγορία «Εξειδικευμένες εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους», για την ολιστική IT Integrated λύση για τις ανάγκες των σύγχρονων πρατηρίων καυσίμων και ενέργειας, SingularLogic Fuel Retail.
Στην κατηγορία «Smart Cities», η SingularLogic έλαβε δύο βραβεία. Χάλκινο βραβείο σε κοινή υποψηφιότητα με το Δήμο Πειραιά, για το έργο ψηφιοποίησης υπηρεσιών του Δήμου με τη web πλατφόρμα eLocalGovernments.gr, η οποία ενισχύει την αποτελεσματικότητα στην καθημερινή λειτουργία του και την εμπειρία εξυπηρέτησης των πολιτών του.
Παράλληλα, σε κοινή υποψηφιότητα με τη Space Hellas έλαβε Ασημένιο βραβείο για την CURiM - Πλατφόρμα συνεργατικής διαχείρισης αστικών κινδύνων, η οποία αξιοποιεί δεδομένα από ετερογενείς πηγές και αποτελεί ένα σύστημα υποστήριξης αποφάσεων για τις δημοτικές αρχές, ώστε να μπορούν να αποτιμήσουν τα πραγματικά επίπεδα εγκληματικότητας και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, για να προβούν σε δράσεις βελτίωσης της αστικής ασφάλειας και πρόληψης της παραβατικότητας.
Η υλοποίηση της πλατφόρμας πραγματοποιήθηκε από τη Space Hellas σε συνεργασία με τη SingularLogic, καθώς και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.
Στην ίδια κατηγορία, «Smart Cities», Χρυσό βραβείο έλαβε και η SenseOne, εταιρεία του Ομίλου SingularLogic, για την πλατφόρμα SenseOne IoT CitySense που συλλέγει δεδομένα από συστήματα διαφορετικών τεχνολογιών, τα ενοποιεί και τα παρουσιάζει, παρέχοντας ουσιαστική πληροφόρηση στις σύγχρονες πόλεις, για τη λήψη στοχευμένων αποφάσεων που συμβάλλουν στη βελτίωση της αποδοτικότητάς τους, με βιώσιμο τρόπο.
Τέλος, στην κατηγορία «Ψηφιακή Υγεία», η SenseOne έλαβε Χάλκινο βραβείο για τη λύση Healthy Buildings IoT Solution, που εφαρμόστηκε στις εγκαταστάσεις της SingularLogic για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα, στο πλαίσιο της προστασίας των εργαζομένων της από την εξάπλωση της COVID-19. Η λύση αυτή έγινε σύμμαχος της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της SingularLogic για την ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας των εργαζομένων, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Η SingularLogic, συνεχώς αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες για να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ψηφιακές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες που υποστηρίζουν αποτελεσματικά την επίτευξη των στρατηγικών στόχων τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης