Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ, Έρευνα: Το 32% των ανεμβολίαστων δεν θα εμβολιαστεί - Ανέφικτος στόχος το τείχος ανοσίας

ΗΠΑ, Έρευνα: Το 32% των ανεμβολίαστων δεν θα εμβολιαστεί - Ανέφικτος στόχος το τείχος ανοσίας
Στις ΗΠΑ δεν έχουν φτάσει ακόμα το επιθυμητό επίπεδο ανοσίας, παρότι ένα μεγάλο μέρος του κόσμου έχει εμβολιαστεί, ενώ ένα ποσοστό παραμένει ανένδοτο στις απόψεις του

Όπως φαίνεται ούτε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έχει πειστεί όλος ο κόσμος για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου και κάποιοι μάλιστα είναι κάθετα αντίθετοι με αυτό.
Στις ΗΠΑ αν και ένα μεγάλο μέρος του κόσμου έχει εμβολιαστεί, δεν έχουν φτάσει ακόμα το επιθυμητό επίπεδο ανοσίας, ενώ ένα ποσοστό παραμένει ανένδοτο στις απόψεις του.
Από το 30% περίπου των Αμερικανών που παραμένουν ανεμβολίαστοι, το 1/3 πείστηκε και έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου μέσα στο καλοκαίρι.
Ένα άλλο μέρος περιμένει να δει τα αποτελέσματα του εμβολιασμού στους υπόλοιπους, για να αποφασίσει αν θα κάνει το εμβόλιο.
Η τρίτη ομάδα ανεμβολίαστων, ένα 32%, επιμένει να αρνείται να εμβολιαστεί.
Σύμφωνα με έρευνα, ωστόσο, σε 32.000 ασθενείς τα εμβόλια δείχνουν σημαντικά αποτελέσματα, καθώς οι ανεμβολίαστοι έχουν δέκα φορές περισσότερες πιθανότητες να μπουν στο νοσοκομείο και έντεκα φορές περισσότερες πιθανότητες να καταλήξουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης