Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέο κατάστημα στο ΦΙΞ από τα Bread Factory

tags :
Νέο κατάστημα στο ΦΙΞ από τα Bread Factory

Το concept πολυχώρου τροφίμων που μετρά ήδη 7 καταστήματα στην Αττική και ένα στη Λάρισα συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία με το άνοιγμα εντός του Οκτωβρίου ενός νέου καταστήματος

Ένας ακόμη δυνατός κρίκος προστίθεται στην αλυσίδα των Bread Factory που αναπτύσσεται ταχύτατα, με τη δημιουργία ενός ακόμη καταστήματος στην περιοχή του ΦΙΞ, ενώ παράλληλα ενισχύονται οι συνεργασίες για την επέκταση του ιδιοπαραγόμενου προϊοντικού μείγματος των καταστημάτων με την επίτευξη νέων συμφωνιών με ισχυρά brand name.

Το concept πολυχώρου τροφίμων που μετρά ήδη 7 καταστήματα στην Αττική και ένα στη Λάρισα, συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία με το άνοιγμα εντός του Οκτωβρίου, ενός νέου καταστήματος, έκτασης άνω των 800 τετραγωνικών μέτρων, στη Λεωφόρο Συγγρού, στην περιοχή του ΦΙΞ.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, τα Bread Factory, λειτουργούν από τον Νοέμβριο του 2020 με νέα μετοχική σύνθεση και διοίκηση η οποία είχε προαναγγείλει επενδυτικό πλάνο για τη διεύρυνση του δικτύου, την αναμόρφωση του μοντέλου λειτουργίας τους με την προσθήκη νέων κωδικών.
Πλάνο το οποίο τηρείται απαρέγκλιτα και σε συντομότερο χρόνο από την αρχική εκτίμηση παρά τις δυστοκίες που προκάλεσε η πανδημία του Covid-19.
Όσον αφορά στην εξέλιξη του concept τα Bread Factory έχουν προχωρήσει στη σύναψη και νέων συνεργασιών με εταιρείες που βρίσκονται σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών, χρησιμοποιώντας υψηλή ποιότητας πρώτες ύλες από κορυφαίους προμηθευτές.
Ειδικότερα, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των ιδιοπαραγόμενων προϊόντων που η αλυσίδα διαθέτει στους καταναλωτές μέσω των τμημάτων, αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, αλλά και των έτοιμων γευμάτων η εταιρεία χρησιμοποιεί άλευρα της Μύλοι Αγίου Γεωργίου, όσπρια 3 Α, τοματικά προϊόντα Κύκνος, προϊόντα της Hellmann’s, βελγική σοκολάτα Callebaut, βούτυρο Γαλλίας Flechard και αβγά από την εταιρεία Χρυσά Αυγά.
Το νέο κατάστημα θα διαθέτει, όπως και τα υπόλοιπα της αλυσίδας, εκτός από προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, διακριτά τμήματα με παραδοσιακό μαγειρευτό φαγητό, deli corner με τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά και θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση 365 μέρες τον χρόνο.
Η διοίκηση των Bread Factory, εξακολουθεί να προσβλέπει στην επέκταση του δικτύου καταστημάτων της σε κομβικά σημεία στην Αττική και την επαρχία, αλλά και στην ενδυνάμωση του Concept του Food Hall (πολυχώρος τροφίμων) με την επιπλέον προσθήκη κωδικών σταδιακά αλλά και νέων εξειδικευμένων κατηγοριών διατροφής.
Στο πλαίσιο αυτό τα Bread Factory προχώρησαν στη δημιουργία νέου τμήματος παραγωγής φρέσκου παγωτού ημέρας με αυθεντική ιταλική συνταγή σε συνεργασία με Ιταλούς pastry Chef της Angolo di Gelato, φέρνοντας μια νέα πρόταση στο καταναλωτικό κοινό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης