Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λαζανάς (λοιμωξιολόγος): Πρόσθετα μέτρα στη Βόρεια Ελλάδα εάν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο

Λαζανάς (λοιμωξιολόγος): Πρόσθετα μέτρα στη Βόρεια Ελλάδα εάν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο
Μπορεί άμεσα να αναθεωρηθούν τα μέτρα για τα σχολεία επισημαίνει ο κ.Λαζανάς

Τη θέση πως δεν αποκλείεται να ληφθούν πρόσθετα μέτρα στη Βόρεια Ελλάδα εάν η κατάσταση με την επιδημία φτάσει στο απροχώρητο διατύπωσε ο λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής Μάριος Λαζανάς.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Λαζανάς είπε ότι λαμβάνονται μέτρα ώστε να μην χρειαστεί κάτι τέτοιο, αναφέροντας πως η προσπάθεια όλων είναι τα μαγαζιά και η οικονομία να λειτουργεί.
Όσον αφορά τα σχολεία, σημείωσε πως τα μέτρα είναι υπό σκέψη και μπορεί άμεσα να αναθεωρηθούν, ενώ υποστήριξε ότι το μέτρο «50+1» δηλαδή το κλείσιμο τμήματος μόνο εάν μολυνθούν με κορωνοϊό πάνω από τους μισούς μαθητές, μπορεί να αναθεωρηθεί.

Αρνητές

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ.Λαζανάς και στα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούν αρνητές που ακόμη και ενώ νοσηλεύονται αρνούνται ότι έχουν κορωνοϊό.
Όπως είπε, γιατροί τραβιούνται στα αστυνομικά τμήματα και στα δικαστήρια μετά από μηνύσεις.
«Δυστυχώς αν σου συμβεί οτιδήποτε από αυτά πρέπει να τρέχεις μόνος σου, με τους δικούς σου δικηγόρους» είπε ο κ.Λαζανάς, ο οποίος υποστήριξε πως στην Αθήνα έχουν ληφθεί τουλάχιστον τρεις αποφάσεις δικαστηρίου για εκταφές νεκρών προκειμένου να διαπιστωθεί ότι πέθαναν από Covid-19.
«Είμαστε τρελοκομείο πια», είπε ο κ. Λαζανάς προσθέτοντας ότι εκτός από την υπογραφή γιατρού σε έναν θάνατο, υπάρχουν σειρά ιατρικών εγγράφων και εξετάσεων και δεν λαμβάνεται υπόψη τίποτα από αυτά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης