Basket Talk

Basket League: Οι δηλώσεις και οι βραβεύσεις των περσινών πρωταγωνιστών (video)

Basket League: Οι δηλώσεις και οι βραβεύσεις των περσινών πρωταγωνιστών (video)
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της σεζόν 2020-21 στην Basket League που παρέλαβαν τα βραβεία τους.
Στο πλαίσιο της παρουσίασης του πρωταθλήματος της Basket League από τον ΕΣΑΚΕ για τη σεζόν 2021-22, έγιναν και οι απονομές των βραβείων της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. 

Το βραβείο του MVP παρέλαβε στα χέρια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, αναφέροντας: «Δεν έχω προετοιμάσει κάτι συγκεκριμένο να πω. Θέλω να ευχαριστήσω μερικούς ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμένα. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν, είναι σημαντικό για εμένα. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω αυτό που αγαπάω. Μου έχει δώσει πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους ανθρώπους στο κοντινό μου περιβάλλον, ζουν μαζί μου κάθε στιγμή σε όλο αυτό το ταξίδι. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, όλους τους φιλάθλους. Είμαι ευγνώμων. Θέλω να είμαι ο καλύτερος που μπορώ για εμένα, για το ελληνικό μπάσκετ και την ομάδα μου».
papapetrou_1.jpg


Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ανέλαβε να παραλάβει το βραβείο για το νταμπλ των «πρασίνων» και τόνισε: «Η περσινή χρονιά έφυγε, μια χρονιά δύσκολη κοινωνικά και αθλητικά. Εμείς ως Παναθηναϊκός πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Το βασικό είναι από εδώ και πέρα. Εύχομαι υγεία και κανονικότητα, στην αθλητική και την κοινωνική μας ζωή».
avlertis.jpg

Καλύτερος νέος παίκτης κάτων των 21 ετών είχε αναδειχθεί ο Νίκος Χουγκάζ με τη φανέλα του Ιωνικού: «Αυτό το βραβείο ανήκει στην ομάδα του Ιωνικού, η οποία έχει ένα πλάνο και το στηρίζει. Αυτή η στήριξη δίνει κουράγιο σε εμάς τα νέα παιδιά να δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους συμπ[αίκτες που είχα πέρσι στην ομάδα, την διοίκηση, αλλά και τον κ. Τσάπα, ο οποίος θέλει και χαίρεται να βλέπει νέα παιδιά να έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα του».





Τεχνικός της χρονιάς φυσικά ήταν ο Χρήστος Σερέλης. Ο προπονητής του Λαυρίου ανέφερε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και ικανοποίηση, γιατί ο κόσμος, οι προνητές, οι δημοσιογράφοι και αρχηγοί των ομάδων με ψήφισαν ως καλύτερο προπονητή. Στο πρόσωπό μου βραβεύεται όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την πολύ καλή που έκαναν πέρσι, για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν με τον γυμναστή της ομάδας και το ιατρικό σταφ. Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στον πρώην συνεργάτη μου για δύο χρόνια, τον Ισίδωρο Κουτσό (σσ. πλέον εργάζεται στον Παναθηναϊκό). Μέσα σε δύο χρόνια νομίζω ότι έδωσε όλον του τον εαυτό, πάνω από το 100% των δυνατοτήτων του. Εκτός από την άψογη συνεργασία που είχαμε, το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργήθηκε μια πραγματική και αληθινή φιλία μεταξύ μας. Πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους παίτες μου, διότι με τις νίκες που έκαναν, είναι αυτοί που έφεραν σε αυτό το σημείο να βραβεύομαι σήμερα».






ΟΧάουρντ Σαντ - Ρος, παραλαμβάνοντας το βραβείο του καλύτερου αμυντικού ανέφερε: «Είμαι ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία. Να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω για την ομάδα. Εύχομαι καλή σεζόν για όλους τους παίκτες και καλή τύχη».
sant_roos.jpg

Πιο βελτιωμένος παίκτης ήταν ο Βασίλης Μουράτος. Ο αρχηγός του Λαυρίου δήλωσε: «Η συγκεκριμένη κατηγορία βραβείου που εξέλαβα αποκτά λίγο ιδιαίτερη σημασία για εμένα, γιατί είναι αναγνώριση τόσο από τους παίκτες που ήμασταν αντίπαλοι, όσο και από τους προπονητές των ομάδων. Εννοώ την αναγνώριση της προσωπικής δουλειάς και των θυσιών που έχω κάνει για να βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί αυτό το βραβείο με γεμίζει κίνητρο για τη δύσκολη συνέχεια». 






www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης