Basket Talk

Κύπελλο Ελλάδας: Ιωνικός με υπογραφή Τζέρμαν- Πήρε το εισιτήριο από τον Απόλλωνα Πάτρας με 76-69!

Κύπελλο Ελλάδας: Ιωνικός με υπογραφή Τζέρμαν- Πήρε το εισιτήριο από τον Απόλλωνα Πάτρας με 76-69!

Ο Ιωνικός κατόρθωσε να επικρατήσει του Απόλλωνα με 76-69 σε ένα παιχνίδι με τραγικά ποσοστά στο τρίποντο και από τις δύο ομάδες. «Γεμάτη» εμφάνιση από τον Τζέρμαν καιι επόμενος αντίπαλος η Λάρισα.

Σχετικά Άρθρα

Ο Ιωνικός βρίσκεται πλέον στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού επικράτησε του Απόλλωνα Πάτρας με 76-69, παρά την πολύ καλή εμφάνιση των φιλοξενούμενων ειδικά στο πρώτο μέρος.

Οι «μπλε» είδαν τον… πρωτοεμφανιζόμενο Τζέρμαν να πραγματοποιεί «γεμάτη» εμφάνιση από άποψη σκοραρίσματος, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 24 πόντους.

Ο Απόλλωνας αποδείχθηκε δύσκολος αντίπαλος για τον Ιωνικό, αφού έφτασε να προηγείται μέχρι και 12 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο με το σκορ στο 26-38, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με διαφορά 7 πόντων (41-48).

Ο αγώνας μετά την ανάπαυλα εμπεριείχε αρκετό… Τζέρμαν, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του Σεγκούρα προς τη νίκη, παρά το πενιχρό ποσοστό στα τρίποντα με 1/7. Στην προσπάθεια του Αμερικανού γκαρντ προστέθηκε και η μεγαλύτερη αμυντική προσήλωση του συλλόγου της Νίκαιας, με αποτέλεσμα να κατοχυρώσουν εκείνοι μία θέση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Επόμενος αντίπαλος για τον Ιωνικό στην προσπάθειά του για το τρόπαιο, είναι η Λάρισα εντός έδρας την Τετάρτη (22/09)!

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σεγκούρα): Μουσταφά 8 (1), Τζέρμαν 24, Κολοβέρος 13 (1), Λιακόπουλος, Αρσενόπουλος, Μούρτος 2, Αθηναίου 7, Γόντικας 5, Γκιουζέλης 5 (1), Χουγάζκ 12

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Βετούλας): Κόουλμαν 15 (1), Μπάρφιλντ 10 (2), Τσιακμάς, Τσαλμπούρης 6, Διαμαντάκος 10, Ζούμπος 2, Δίπλαρος 9 (1), Μπαζίνας, ΜακΛάφλιν 2, Ντέιβις 12 (2), Τόμας 3

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης