Football Talk

Τρόι Ντίνι: «Αν ο Ρονάλντο έτρωγε σκ@τ@ αλόγου, θα το έκανα και εγώ»

Τρόι Ντίνι: «Αν ο Ρονάλντο έτρωγε σκ@τ@ αλόγου, θα το έκανα και εγώ»
Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο Τρόι Ντίνι που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως θα έκανε τα πάντα(!) για να αποκτήσει τους κοιλιακούς του.

Μετά από 9 χρόνια στη Γουότφορντ, ο Τρόι Ντίνι, που έχει γράψει ιστορία με τις «σφήκες», αποχώρησε για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που υποστηρίζει από μικρό παιδί, την Μπέρμιγχαμ. Στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 60 λεπτά με την ομάδα του Λονδίνου, καταφέρνοντας να σκοράρει απέναντι στη Ντέρμπι Κάουντι του Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο λόγος που ο Άγγλος επιθετικός κάνει το γύρω του κόσμου, δεν είναι η ποδοσφαιρική του ικανότητα αλλά οι δηλώσεις που έκανε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως θα έκανε τα πάντα για να έχει και αυτός το σώμα του Πορτογάλου.

«Αν ήμουν στα ίδια αποδυτήρια με τον Ρονάλντο, θα έκανα ό,τι έκανε. Στην πραγματικότητα, αν ο Ρονάλντο έτρωγε σκ@τ@ αλόγου, τότε θα το έκανα κι εγώ. Πρόσφατα είδαμε τους κοιλιακούς του όταν σκόραρε με την εθνική του ομάδα κόντρα στην Ιρλανδία. Ολοι ζηλέψαμε το six-pack του.

Θέλω να πω, ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, δεν είμαστε σε κακή φυσική κατάσταση, αλλά οι κοιλιακοί του Ρονάλντο είναι κάτι άλλο. Αν ο Ρονάλντο προπονείται στις 8 το πρωί, εγώ θα είμαι στην προπόνηση στις 8 το πρωί. Αν έφευγε στις 7 το απόγευμα, θα έφευγα κι εγώ στις 7 το απόγευμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης